Profesorki deset meseci zatvora zbog obljube učenice

Sporazumom je predviđeno da optužena profesorka Nataša Prtinac ne sme u naredne tri godine da obavlja delatnost profesora, kao ni da prilazi oštećenoj.

  • 4

Profesorka novopazarske gimnazije Nataša Prtinac, koja se tereti za obljubu maloletne učenice, zaključila je sporazum sa tužilaštvom, koje joj je predložilo zatvorsku kaznu od 10 meseci.

Kako je za Tanjug rekao prvi zamenik Višeg tužioca Edis Arifović, sporazumom je predviđeno i da Prtinac ne sme u naredne tri godine da obavlja delatnost profesora, kao i da ne sme da prilazi oštećenoj. Arifović je istakao da cilj presude nije osuda zbog seksualnog opredeljenja, već zaštita maloletnika.

U istom predmetu, Nezrina Čeli je osuđena na šest meseci zatvora, a dobila je i meru zabrane prilaska oštećenoj u roku od dve godine. Ona je osuđena zbog krivičnog dela nedozvoljene izrade fotografija pornografskog sadržaja.

- Ova presuda bi trebalo da služi da se obrati pažnju na maloletnu decu u školama, i da do slične situacije ne bi ponovo došlo - zaključio je tužilac.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    22. februar 2014 | 19:46

    Ovaj slucaj mi je oduvek bio nejasan i sumnjiv. Nije mi vazno toliko da li je i koliko je profesorka osudjena, koliko bih zeleo da znam sta je tu prava istina.

  • Zullu

    22. februar 2014 | 19:44

    Znaci bilo je liz mi, pliz mi...

  • degipranjani

    22. februar 2014 | 19:56

    Ja bih pokušao, da ih ubedim, da se preobraze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA