UBIO GA KUĆNI LJUBIMAC: Dečak (10) umro od ujeda pacova (VIDEO)

Ajdan Pankej iz San Dijega preminuo je samo nekoliko sati nakon što su se pojavili prvi simptomi koji su veoma podsećali na običan grip, na šta su posumnjali i lekari

  • 2

Ajdan Pankej (10) iz San Dijega, preminuo je od ujeda pacov kog mu je baka Šeron Pankej kupila samo dve nedelje ranije kao kućnog ljubimca.

Preminuo je samo nekoliko sati nakon što su se pojavili prvi simptomi koji su veoma podsećali na običan grip, na šta su posumnjali i lekari. Kasnije je utvrđeno da je pacov ujeo malog Ajdana, što je izazvalo bakterijsku infekciju, osip, temperaturu i znojenje.

Nakon povratka od lekara stanje je počelo da se pogoršava. Dečak više nije mogao da priča, niti da stane na noge. Uz njega je bila njegova baka koja je pokušala da ga dovede do sobe, ali on se srušio na pod. Tada je pozvala hitnu pomoć, ali bilo je kasno.

Dečak je već imao jednog pacova, ženku, pa je jako želeo da se porodica proširi i očajna baka kaže da je samo želela da ispuni želju dečaku, kupivši mu mužjaka.

- Znaš, bako, kada Oreo bude imala decu, ja ću im biti deda, a ti prababa - prepričala je baka dečakove reči. On ipak nije imao priliku da to doživi.

- Bio je energičan, društven i bistar dečak, koji je imao želju da nabavi još jednog pacova kako bi ih "venčao" - izjavio je advokat porodice Pankej.

Prodavnica kućnih ljubimaca, koja pacove dovozi iz Kalifornije, izjavila je saučešće porodici i objasnila da se strogo pridržava propisanih zdravstvenih pravila prilikom nabavke životinja. Ipak, porodica ih smatra krivima, a slučaj će morati da razjasne na sudu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA