Kekin čovek brani majku: Pištolji su pripadali Vuletu Balavom

Vojin Vulin, koji je uhapšen u akciji "Grom 1" izjavio je na saslušanju da njegova majka nije znala za stvari koje je sakrio u stanu, kao i da su pištolji, koji su pronađeni, pripadali Vujadinu Pejanoviću, zvanom Vule Balavi, koji je ubijen u aprilu 2012.

  • 3

Vojin Vulin, koji je uhapšen krajem decembra prošle godine u akciji "Grom 1", danas je ponovo saslušan u Višem javnom tužilaštvu, ali zbog droge i oružja koje je policija pronašla u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu, koji je koristila njegova majka Radmila.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, on je na saslušanju izjavio da majka nije znala za stvari koje je sakrio, ali i da su pištolji pripadali Vujadinu Pejanoviću, zvanom Vule Balavi, koji je ubijen u aprilu 2012. godine.

- Pejanović, koji je bio visokopozicionirani pripadnik takozvane Kekine grupe, ubijen je u novobeogradskom bloku 45, kada mu je ubica pucao u glavu i grudni koš. Vulin, za koga se takođe smatra da je član ove grupe, danas je rekao da mu je pokojni bio kum i da nikada ne bi rekao da je oružje bilo Vulinovo, da je ovaj još uvek živ - kaze izvor iz istrage.

Vojin Vulin, priznao je, navodno, da je droga pronađena u stanu njegove majke bila njegova, ali je rekao da je koristio za ličnu upotrebu, jer je umeo da padne u depresiju zbog toga što je u invalidskim kolicima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krcko Orascic

    1. mart 2014 | 13:10

    Doticni paraplegicar nije koristio narkotike! Ali pucaljke jeste. Pa od metka je invalid postao nije ga majka takvog rodila. Olos dilerski. Zakopo je u crno pola bloka 45. Deset godina robije minimum. Dokazi kolko citam postoje. The end

  • MMilan

    28. februar 2014 | 16:31

    Ha,ha..jok,pripadaju Talicnom Tomu

  • Distanca

    28. februar 2014 | 18:10

    Pricam ti pricu,pa naravno da je od pokojnika sve to :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA