Hornsman Coyote and Soulcraft objavili novi album

Na novom muzičkom ostvarenju, koji nosi naziv "Hornsman Coyote and Soulcraft", nalaze se 14 pesama koje su obeleželile višegodišnju karijeru Nemanje Kojića Kojota

  • 3

Nemaja Kojić Kojot, frontmen benda "Eyesburn", poznatiji kao Hornsman Coyote, objavio je novi album zajedno sa bendom Soulcraft, koga čine domaći rege muzičari.

Na novom muzičkom ostvarenju, koji nosi naziv "Hornsman Coyote and Soulcraft", nalaze se 14 pesama koje su obeleželile višegodišnju karijeru Hornsman Coyote na nastupima kako u regionu tako i u Evropi.

- Album "Hornsman Coyote and Soulcraft" je nastao iz velike energije ljudi koji su učestvovali u realizaciji. Posle intenzivne saradnje sa inostranim producentima, moja dugogodišnja želja je bila da napravim jedan album sa prijateljima muzičarima domaće rege scene i to se konačno dogodilo. Verujem da će nam ovaj album otvoriti mogućnost da što više nastupamo na regionalnim i inostranim festivalima i na tome upravo radimo. Nadam se da ćete uživati u pesmama sa ovog albuma barem onoliko koliko smo uživali dok smo ga pripremali - rekao je Nemanja Kojić.

Prvi singl koji će promovisati ovo muzičko izdanje biće numera "Soul Rebel".

Album možete da poslušate na servisima iTunes, Deezer i Spotify.

(Telegraf.rs/remixpress.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA