ANKETA: Evo šta Beograđani misle o hapšenju Darka Šarića (VIDEO)

Pitali smo Beograđane šta misle o hapšenju šefa narko mafije četiri godine od raspisivanja poternice za njim, pogledajte šta su nam odgovorili

  • 47

Posle današnje vesti dana da je narko bos Darko Šarić priveden i prebačen u pritvornu jedinicu Specijalnog suda u Beogradu zanimalo nas je šta građani Beograda misle o bezuslovnoj predaji i hapšenju šefa narko mafije.

Pojedini su iznenađeni, drugi su pomalo zbunjeni, ali većina misli da je će ovaj potez nadležnih organa imati snažan uticaj na suzbijanje narko mafije u Srbiji.

Podsećamo, Darko Šarić je uhapšen u zajedničkoj akciji državnih organa Srbije i Crne Gore i  sproveden u odeljenje MUP-a za potrage, a potom u Specijalni sud na saslušanje.

U januaru 2010. za Darkom Šarićem raspisana je međunarodna poternica.

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je ukupno pet optužnica protiv Darka Šarića, zbog zbog trgovine narkoticima i zbog pranja novca, a prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić poručio je da on "nema šanse da dobije status zaštićenog svedoka.

POGLEDAJTE ŠTA SU TELEGRAFU REKLI GRAĐANI NA OVU TEMU:

(M. Bojanić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EU

    18. mart 2014 | 23:28

    Svima kao zao sto zive u Srbiji gde je Vucic najjaci i za sve su im politicari krivi, a toliko nisu zdravi da pricaju price da je Saric otvarao neke firme i zaposljavao ljude. Takvi ljudi mi se gade. Zamislite da je neko vama blizak probao Sariceve proizvode iz fabrika i da vam nema vise najdraze osobe zbog toga, da li bi ste ga i tad hvalili ili bi psovali Vucica sto ga nije uhapsio?

  • xy

    18. mart 2014 | 21:20

    Kad uz narko dilere ova zemlja počne hapsiti i političare i osuđivati ih na dugogodišnje robije (koje im sleduju po zakonu) e onda se možemo nadati nečem boljem. Svi znamo da su najveće zlo u ovoj zemlji napravili političari i da oni nisu takvi kakvi su, ne bi postojao ni Šarić, ni mnogi drugi!

  • стрептомицин

    18. mart 2014 | 21:27

    Од овога имају само користи политичари и остали "контроверзни бизнисмени". Чиста медијска пропаганда. Уколико неко мисли да ће бити мање наркомана и мање опасности по децу од дроге, вара се. Његово место су одавно заузели шиптари, тако да Србија индиректно финансира шиптарске терористе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA