OVO JE DNO DNA: Policajci i Hitna preko reda kupuju mokre patike u prodavnicama! (VIDEO)

Prodavnica sportske opreme u Beogradu organizovala je rasprodaju stvari koje su delimično oštećene u poplavi. Glavni kupci su bili pripadnici policije i Hitne pomoći, koji su imali privilegiju da uđu preko reda. Pogledajte koliki je to revolt izazvalo među običnim narodom

Prošle nedelje, usled velikih kiša i poplava nastradali su i određeni objekti u Beogradu. Tako su ogromne količine vode poplavile magacin poslovnicu firme Sport Vision u Rakovici.

Kako roba ne bi u potpunosti propala, menadžment firme je odlučio da se organizuje rasprodaja poplavljene robe za minimalne cene. Vest o rasprodaji prenosila se brzo, pa je tako okupljeno na hiljade ljudi, od kojih su mnogi čekali otvaranje objekta još od 6 sati ujutru.

S obzirom na to da je veliki broj ljudi došao, u objekat nisu mogli da uđu svi prisutni. Međutim, za službene uniforme očigledno ne važe mnoga pravila i zabrane, pa ni ova.

Trn u oku su bili pojedini pripadnici policije, Žandarmerije i Hitne pomoći koji su zloupotrebom svoje uniforme došli na rasprodaju preko reda.

Video-snimak koji objavljujemo svedoči o tome da policija i radnici Hitne pomoći nisu uzimali robu za unesrećene ljude iz prihvatilišta, već za lične potrebe. Mnogi od njih su nosili po jednu do dve kese, a bilo je i onih koji su svoj šopingholičarski užitak zadovoljili s više kesa punih sportske opreme.

Po rečima prisutnih, najgori prizor je bio dolazak pripadnika Hitne pomoći. Došli su mirno u službenom vozilu, ušli u magacin i posle sat vremena još mirnije izašli s kesama u rukama.

Pogledajte video:

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MrX

    21. maj 2014 | 23:37

    Pogledao sam prvi minut snimka i muka mi je... Sve moj do moga...panduri Kosovari i šalterske službenice, "šalteruše" u MUPu! Jad i beda, ali u moralnom smislu!FUJ BLJAK!

  • Podrska Policajcima i Medicinarima

    22. maj 2014 | 00:40

    Da je neka druga situacija ja bih bio prvi da osudim policajce ali u ovoj situaciji oni su stvarno povukli bika za muda i totalno je kontraproduktivno za celu drustvo da neko njima sad kaze "zevajte u redu 3 sata ko nezaposleni". Sem toga, pravo je prodavca da proda kome hoce i kako hoce. Nema nikakvog zakona koji kaze da moraju da pustaju po redu cekanja. Recimo imali bi puno pravo da prvih sat-dva budu otvoreni samo za "sluzbena lica" ako to hoce i to bi cak imalo i poslovnog smisla. Za medicinare iz hitme pomoci ni pod kojim nije oprvdano da se teraju na cekanje jer njima je posao takav da doslovno svake sekunde moze da im stigne poziv. Prema to me ja vidim to sto je ta radnja uradila kao sasvim racionalni potez u situaciji kakava je.

  • Vuk

    22. maj 2014 | 00:44

    Sad ga preterujete .Zasto da ne kupe patike na snizenju.I oni su siritinja kao svaki prosecan gradjanin Srbije......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA