ZBOG BESPRAVNE GRADNJE: Ministarka Mihajlović šalje inspekciju Čumetu!

- Koliko danas pokrenućemo celu inspekciju da dobijemo sve informacije u Ministarstvu, pa da izađemo na teren - kaže ministarka saobraćaja i infrastrukture Srbije

  • 20

Bespravno podignutom trospratnicom Ljubiše Buhe Čumeta od koje beže i surčinska i beogradska građevinska inspekcija pozabaviće se Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

- Koliko danas pokrenućemo celu inspekciju da dobijemo sve informacije u Ministarstvu, pa da izađemo na teren, najavila je za "Blic" Zorana Mihajlović, ministarka i potpredsednica Vlade odgovarajući na pitanje da li je kontrola nelegalno izgrađene trospratnice sa više od 1.400 kvadrata u nadležnosti opštine Surčin ili Grada Beograda.

 

 

U opštini Surčin i juče su, kako piše "Blic" tvrdili da je trospratno zdanje, za koje se nagađa da će biti privatna bolnica u vlasništvu nekadašnjeg vođe surčinsko-zemunskog klana Ljubiše Buhe Čumeta, u nadležnosti Grada, koji izdaje dozvole za objekte veće od 800 kvadrata.

 

U gradskom Sekretarijatu, međutim kažu, da će od opštine Surčin tražiti zvaničan dopis u kojem tvrde da je Grad nadležan za gradilište u Oračkoj ulici u Surčinu.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmina

    20. avgust 2014 | 07:46

    Ne mogu da verujem! Da li se to Vlast boji Cumeta? Rusite to, k'o sto rusite sirotinji.

  • Zzz

    20. avgust 2014 | 07:34

    A ,kada inspektori izadju ,ostaviće srce na terenu.

  • djole

    20. avgust 2014 | 07:44

    Ruši hahahaha, ruši hahahaha, ruši hahaha!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA