≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zatvoreno nelegalno gradilište u Zemunu, investitor priznao: Uložio 60.000€, namerava da sruši objekat

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saslušan i saučesnik koji je prevozio šljunak i pesak na gradilište

  • 0
Gradiliste, stara americka ambasada Foto: Marko Jovanović

Policija u Zemunu oduzela je i zapečatila alat i mašine građevinskim radnicima na Altini, po prijavi građana da se u Ulici ugrinovački put izvode bespravni građevinski radovi.

"Utvrđeno je da je građevinska inspekcija pre dva dana zatvorila predmetno gradilište, postavila traku 'zatvoreno gradilište' i podnela krivičnu prijavu protiv NN lica", stoji u saopštenju Trećeg osnovnog tužilaštva od 24. januara.

Dodaju da je ubrzo utvrđeno da da je investitor objekta osumnjičeni P. M. (34), te da je priznao izvršenje krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole i izjavio da je u objekat uložio 60.000 evra, kao i da je hteo da sagradi stanove koje bi iznajmljivao.

Navode i da namerava da sruši nelegalno sagrađen objekat.

U izvršenju krivičnog dela osumnjičenom je pomogao njegov prijatelj osumnjičeni M. M. (41), koji je takođe saslušan i koji je izjavio da je, za novac, po nalogu osumnjičenog P. M. prevozio šljunak i pesak na gradilište.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će, u saradnji sa područnim policijskim stanicama, građevinskom inspekcijom i savesnim građanima nastaviti da radi na rasvetljavanju i oštrom kažnjavanju svih vidova nelegalne gradnje, poručuju iz Tužilaštva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA