LEGENDA JE OŽIVELA: Beogradski fantom ponovo juri ulicama!(VIDEO)

Snimak momka koji u crnom automobilu marke BMW izvodi vratolomije po prestoničkim ulicama objavljen na sajtu "Jutjub". Naslednik Fantoma iz sedamdesetih u jednom kadru ostavlja iza sebe i policijsku poteru

  • 19

VRATIO SE! Davno zaboravljeni beogradski fantom opet kruži ulicama Beograda! Samo što ovoga puta ne vozi beli "porše targa 911 s" kao davne 1979. godine, već crni i sivi "BMW". I još je brži i luđi nego što je bio onaj koji je nedavno ovekovečen i u istoimenom filmu.

Na sajtu "Jutjub" pojavilo se nekoliko klipova, a najupečatljiviji je sedmominutni video u kome mladić u crnoj "bembari" izvodi vratolomije na nekoliko lokacija u Beogradu. Video je naslovljen sa "Balkan maniac u epizodi Old Skul mania", a predstavlja nam naslednika beogradskog fantoma, izvesnog Tošu, koji u ovom klipu "glumi" - "razrednog". Tu je i njegov saputnik, koji je najverovatnije autor amaterskog, ali vrlo kvalitetno urađenog kratkog filma.

Na početku ovog klipa vidi se kako momci pre vožnje odvrću i menjaju registracije. Zatim slede snimci koji običnim smrtnicima zaustavljaju dah, a prikazuju Tošu kako uz hitove grupe "Ofspring" juri gradskim ulicama i bulevarima, "potpisuje se gumama" u leru i okreće automobil u mestu na prometnim raskrsnicama.

Omiljene destinacije novog Fantoma su Ušće, kružni tokovi u nekoliko prestoničkih naselja, a u jednom kadru ga vidimo kako uz škripu kočnica pravi krugove oko Topčiderske zvezde, dok ga zblanuto posmatraju putnici koji čekaju na autobuskoj stanici!

U drugom "Fantom Toša" izmiče policijskoj poteri na jednoj prestoničkoj raskrsnici. Dok MUP-ov "pežo" ostaje na semaforu sa upaljenim rotacijama, crni "BMW" mota u krivini i nestaje u nepoznatom pravcu. Celu akciju snima kamera nepoznatog filmadžije. Snimci su na "Jutjub" postavljeni pre nešto više od godinu dana.

Kako nezvanično saznajemo, naslednik beogradskog fantoma je odranije poznat beogradskoj policiji, a dva puta je i hapšen zbog lude vožnje beogradskim ulicama.

- Zanimljivo je da taj momak nikad nije izazvao saobraćajku, iako se proslavio vožnjom na ivici incidenta. Neverovatno je spretan za volanom, a priča se da je svojevremeno bio i uspešan na reli trkama. Policija dugo nije mogla da mu uđe u trag, jer je uvek bežao s lica mesta. Na kraju je uhapšen, ali ne na ulici. Otkako je poslednji put pušten iz zatvora gubi mu se svaki trag - kaže naš sagovornik odlično upućen u ceo slučaj.

Nije poznato da li je naslednik Fantoma inspirisan njegovim prethodnikom, koji je sedamdesetih dovodio do ludila beogradsku policiju, ali jedno je sigurno: "kopija" nije ni malo sporija ni luđa od "originala". Naprotiv.

(B. Tasić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shzna

    15. mart 2012 | 13:39

    Pa ako je toliki mudonja nek vozi gradom a ne ovde gde nema zive duse ! ! ! decija posla!

  • Shadow

    15. mart 2012 | 12:32

    Fantom je bio jedan jedini a ovo je neka uplasena kesa koja glumi ludilo samo po zabacenim i praznim ulicama i putevima!

  • Anna

    7. novembar 2013 | 15:14

    Necemo vredjati uspomenu na Fantoma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA