Eksplodirao bojler u zgradi na Paliluli, nema povređenih! (FOTO)

Loše instalacije u zgradi izazvale su eksploziju bojilera koji je uzrok požara. U tom trenutku u stanu se nalazila studentkinja koja iznajmljuje stan

  • 9

Oko 17 i 20 časova izbio je požar u garsonjeri na šestom spratu stambene zgrade u Bulevaru despota Stefana 112, u blizini Hale Pionir na Paliluli. 

Loše instalacije u zgradi izazvale su eksploziju bojilera koji je zatim izazvao požar. U tom trenutku u stanu se nalazila studentkinja koja iznajmljuje stan. Srećom, devojka nije povređena.

Na teren su izašli vatrogasci koji su ugasili požar i sprečili širenje vatre. Policija je na terenu kako bi obavila uviđaj. 

Gust crni dim je kuljao sa prozora duže od pola sata, a vatra je izazvala veću materijalnu štetu. Stanarima je za sada zabranjen ulazak u zgradu.

Sirena vatrogasaca privukla je veliki broj sugrađana koji su posmatrali gašenje požara.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    22. avgust 2014 | 21:09

    Za narodnjačkog provokatora baš "odišeš inteleigencijom". Novinar je tačno napisao da je eksplozija izazvala veliko uznemirenje gradjana koji su se okupili da vide šta se dešava. Kad ti bude eksplodirao bojler razumećeš zašto su se skupili.

  • MIRKO

    22. avgust 2014 | 20:56

    Bojler eksplodira zato što je neko prespojio zaštitni termostat a sigirnosni ventil neispravan...

  • JA

    22. avgust 2014 | 22:03

    EXPLODIRAO BOJLER...BAS VAZNO,BITNO JE SAMO DA NIKO NIJE STRADAO...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA