ANKETA: Evo šta Beograđani misle o nezavisnosti Škotske! (VIDEO)

Situacija u Škotskoj nas je dosta podsetila na nedavnu situaciju u našoj zemlji kada je pitanje otcepljenja Kosova i Metohije bilo veoma aktuelno, pa smo odlučili da sprovedemo anketu i saznamo kako se naši sugrađani osećaju povodom ove istorijske promene

  • 13

Pažnja svetske javnosti usmerena je na referendum o otcepljenju Škotske od Velike Britanije, na kojem učestvuje oko 4,3 miliona ljudi. Ceo svet se trese pod groznicom neizvesnosti, a naši sugrađani imali su zanimljiva zapažanja po tom pitanju.

Situacija u Škotskoj nas je dosta podsetila na nedavnu situaciju u našoj zemlji kada je pitanje otcepljenja Kosova i Metohije bilo veoma aktuelno, pa smo odlučili da sprovedemo anketu i saznamo kako se naši sugrađani osećaju povodom ove istorijske promene.

Evo šta Beograđani misle o referendumu u Škotskoj:

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    18. septembar 2014 | 20:07

    Pa nemaju misljenje ni o Kosovu a kamoli o Skotskoj!

  • losmi

    18. septembar 2014 | 20:12

    Koliko god se nadali, nece ovo proci kako mislimo. Ne bi Englezi tek tako dozvolili da se odrzi referendum.

  • Ironičan

    18. septembar 2014 | 22:27

    Nije lepo uporedjivati nekoga ko je imao drzavu pre hiljadu godina I svojevoljno usao u uniju I danas referendumom trazi izlazak iz unije "sa nekim" ko nikad nije imao drzavu na prostoru kosova I metohije , ali je kontinuirano naseljavao te prostore zadnjih 50-100 godina emigrirajuci iz maticne drzave albanije I secesijom uz podrsku velikih sila I albanskog lobija stekao "kakvu takvu" nezavisnost !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA