SAOBRAĆAJNI KOLAPS: Gužva od Sava centra do buvljaka, zatvaraju i centralne ulice (FOTO)

Kolaps u saobraćaju u okolini Sava centra naterao je nezadovoljne i besne Beograđane da izađu iz prevoza i svoj put nastave pešice

  • 0

Treći samit šefova vlade Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope u Beogradu izazvao je potpuni kolaps saobraćaja u okolini Sava centra.

Izmenjen režim saobraćaja preko Brankovog mosta prouzrokovao je velike gužve u kojima automobili od Sava centra do buvlje pijace maltene stoje.

Zbog toga je veliki broj nezadovoljnih Beograđana odlučio da izađe iz prevoza i svoj put nastavi pešice. U okolini tržnog centra Ušće veći broj Kineza sa kesama očigledno je svoje prisustvo na samitu iskoristio i za šoping.

IZMENE SAOBRAĆAJA ZBOG SAMITA: Evo koje ulice danas MORATE da izbegnete u Beogradu!

Najkritičniji su Bulevar Zorana Đinđića, sve ulice u okolini Kombnak arene, kao i prilazi ka auto-putu.

Policija je potpuno obustavila saobraćaj na nekim deonicama pa se vozačima savetuje da krenu do svog odredišta alternativnim rutama.

Oko 18.15 sati biće na sat vremena zatvorene i Ulica kneza Miloša i Nemanjina, a vozila GSP neće saobraćati ovim trasama. Trenutno stoje vozila u Terazijskom tunelu, Branovkoj ulici i na Brankovom mostu u pravcu ka Novom Beogradu. Vozila se kreću, ali polako.

SAMIT U BEOGRADU: Vučić primio premijere u Palati Srbija, sledi sastanak svih gostiju na čelu s Li Kećijangom! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA