OČAJ, BES, GUŽVE: Razvaljena Autokomanda napravila HAOS u Beogradu (FOTO) (VIDEO)

Saobraćaj na kružnom toku Autokomamnda delimično je zatvoren i izmenjen zbog rekonstrukcije Ulice Vojvode Stepe, što je razlog veće gužve i nervoze među Beograđanima. Pogledajte kako izgledaju radovi na Autokomandi

  • 17

Saobraćaj na kružnom toku Autokomanda delimično je zatvoren i izmenjen zbog rekonstrukcije Ulice Vojvode Stepe, što je dovelo do pojave veće gužve i negodovanja naših sugrađana.

U okolini kružnog toka Autokomanda saobraćaj je zatvoren delimično, a u ovoj fazi radova, saobraćaj će biti moguć samo duž Bulevara oslobođenja.

Izmene u saobraćaju i postavljena signalizacija odnose se na oba smera i neće biti moguća bilo kakva uključenja ni isključenja u zoni kružnog toka, to jest raskrsnice Autokomanda.

Prvi radovi na Autokomandi utiču kako na vozače, tako i na pešake koji u velikoj meri negoduju novonastale promene u saobraćaju i najčešće se žale jer im je prelazak ovog dela grada dosta otežano.

Pogledajte kako izgledaju izmene u saobraćaju na kružnom toku Autokomanda:

- Veoma sam nezadovoljna zbog svih promena jer smatram da niko nije ni najmanje prilagodio saobraćaj pešacima. Treba mi duplo više vremena da pređem ovaj deo grada i stignem na posao. Takođe se plašim da će ovi radovi dugo poptrajati - kaževidno uznemirena Beograđanka D.J.

Uprkos tome što je saobraćaj prilagođen maksimalno potrebama naših sugrađana, nezadovoljstvo se može naći na svom koraku.

- Radim ono što moram. Ove izmene nam predstavljaju veliki problem i čisto sumnjam da će radovi trajati samo naredna dva meseca - kaže Vojislav M. koji je ujedno i vozač i pešak pa kaže da će se snalaziti na različite moguće načine kako bi prevazišao novonastalu situaciju.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Podsećamo da ej u skladu sa izmenama saobraćaja na Autokomandi prilagođen i javni gradski prevoz.

Građani se za informacije mogu obratiti Beokom servisu na telefone 0800 11 00 11 za pozive iz fiksne telefonije "Telekoma" ili 011 3090 007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

(MIhajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UFokusu

    26. januar 2015 | 16:56

    Ovo jos nije tako strasno, tek ce da bude, a tek ako potrajeeee....

  • bla

    26. januar 2015 | 16:33

    ljudi to se radi leti kad svi zapale gajbama.....tad nema guzve....

  • SASA

    26. januar 2015 | 16:56

    Nisam u Beogradu trenutno ali da li se neko setio da otvori ponovo skretanje sa autoputa u kumodrasku ulicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA