ZAJEDNO ZA HUMANOST: Grad Beograd pomaže humanitarni sportski bazar (FOTO)

Mladi Beograđanin Jovan Simić organizovao je aukciju na kojoj će sportisti sami prodavati svoje rekvizite. Njegovom pozivu odzavali su se fudbaleri Partizana i Zvezde, kao i košarkaši oba beogradska kluba

  • 0

Mladi kolekcionar fudbalskih dresova Jovan Simić koji je organizovao humanitarnu akciju za decu sa oštećenjem sluha, govorno-jezičkim problemima i autizmom, koji idu u osnovnu školu "Radivoj Popović" u Zemunu, dobio je i zvaničnu podršku Grada Beograda.

Dečko koji je prodao svoje dresove, da bi pomogao bolesnoj devojčici, ponovo u humanitarnoj akciji! (FOTO)

Jovan je organizovao aukciju na kojoj će sportisti sami prodavati svoje rekvizite. Njegovom pozivu odzavali su se fudbaleri Partizana i Zvezde, kao i košarkaši oba beogradska kluba.

Mladi Beograđanin Jovan Simić je prošle godine organizovao aukciju za prodaju svoje kolekcije orginalnih dresova kako bi pomogao bolesnoj devojčici Nađi Novaković. Aukcija je prošla vrlo uspešno, jer je prikupljeno oko 55.000 evra. Veliki broj sportista i drugih javnih ličnosti učestvovali su u nadmetanju za dresove i druge rekvizite domaćih i svetski poznatih sportista.

Foto: Facebok/Jovan Simić Foto: Facebok/Jovan Simić

Jovan je na svom Tviter profilu ostavi poruku u kojoj se zahvaljuje Gradu Beogradu i gradonačelniku Siniši Malom na podršci njegove akcije.

Lepo je kada tvoj grad Beograd stane iza tebe i prepozna važnost akcije. Hvala i gradonačelniku od srca - napisao je Jovan.

SPORTISTI VELIKOG SRCA: Prikupljeno oko 55.000 evra na aukciji za Nađu Novaković! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA