UBIJ, ZAKOLJI, FUJ, ODVRATNO... Evo kakve je komentare dobio tekst koji (NE) čita cela Srbija! (FOTO)

Ovo je tekst koji trenutno čita cela Srbija i koji je ubedljivo najveći hit na Facebooku, Twitteru... Ali i tekst koji je dobio najviše negativnih komentara i izazvao more burnih reakcija. I to samo zato što nije pročitan do kraja

  • 49

Kako biste reagovali da na slici vidite dve osobe koje se ljube?

 

Kako biste reagovali ako su one istog pola? A kako ako se sve to dešava usred bela dana u centru Beograda?

 

E, sada ponovo pročitajte ovaj tekst do kraja, pogledajte dobro o čemu je reč, pogledajte još bolje fotografiju, pa onda ostavite vaš komentar. Jer, nekad je teško poverovati i rođenim očima, posebno kad one vide samo ono što mozak iza njih želi da vidi.

 

OVAKVI NAM NE TREBAJU U SRBIJI: Evo kakvu scenu smo snimili u centru Beograda!

 

UBIJ, ZAKOLJI, FUJ, ODVRATNO, SRAMOTA.... samo su neke od reči koje dominiraju.

 

Pogledajte neke od komentara:

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Komentari na društvenoj mreži Fejsbuk bili su još oštriji:

 

Gej par na pesackom prelazu (5)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebitno

    4. maj 2015 | 17:36

    Nemam nista protiv homoseksualaca, spavajte i radite sta hocete u privatnosti svog doma, oblaci se kako hoces i pricaj kako hoces, nebitno je, ali dajte bre sa tim zvalavljenjem ( i musko zenski parovi preteruju za tim krljanjem po ulici i parku da se razumemo) ali brate ne moramo svi da gledamo vase jezike i izlive neznosti i jos i sami znate da to jos nije prihvaceno. A i brate dajte malo, prolaze i deca koja ni normalne parove ne treba da gledaju a kamoli homoseksualne. Da se musko i zensko krljaju to cu i objasniti nekome od 7 godina, ali da se dva muskarca ili devojke to je vec malo teze. Radite sta hocete, drzite se za ruke, grlite,ali ne morate bas da se krljate na sred jer eto, ponosni ste sto ste gej.

  • ns

    4. maj 2015 | 17:38

    A koga oni diraju? Budite srecni da se ljudi vole! Vama bi bolje bilo da su se potukli na sred ulice ili mozda da su zgazili nekoga i pobegli posle! Pustite ljude da zive!

  • Srbin...

    4. maj 2015 | 18:24

    Mnogo je vecih i vaznijih problema od ovih! Kad budemo njih resili,i kad budemo iole zemlja koja brine o mladima,onda cemo se i baviti ovim stvarima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA