PREMIJER UAE U TAJNOJ POSETI SRBIJI: Vladar Dubaija u šetnji Kalemegdanom! (FOTO)

Na Fejsbuku je osvanula fotografija šeika Muhameda Bina Rašida Al Maktuma koji pozira na Kalemegdanu. Bio je bez tradicionalne odeće, tako da je prošao neopaženo, što je verovatno i želeo da postigne

  • 3

Šeik Dubaija i premijer Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Muhamed bin Rašid al Maktum važi za neposrednog čoveka kojeg možete sresti tamo gde se najmanje nadate. Ovog puta uhvaćen je u Beogradu, i to na Kalemgdenu.

TO, SRBINE: Vladar Dubaija pokazao tri prsta! (FOTO)

Živi krajnje opušteno i bezbrižno, o čemu svedoče brojne fotografije na kojima se vidi koliko je, zapravo, šeik Muhamed pristupačan i otvoren.

Na Fejsbuk stranici njegovog sina princa Fazze osvanula je fotografija šeika Muhameda koji pozira na Kalemegdanu.

Foto: Anmol Pinto Foto: Anmol Pinto

Datum kada je fotografija napravljena nije poznat, ali jedno je sigurno - premijer UAE uživao je u Beogradu. Šeik Muhamed nema na sebi tradicionalnu odeću, pa se pretpostavlja da je fotografija najverovatnije nastala tokom njegovog godišnjeg odmora.

Šeik Muhamed Bin Rašid Al Maktum se često može videti na ulicama Dubaija. Dostupan je i otvoren. Juče ga je jedan sugradjanin zamolio da ga fotografiše dok je obavljao "malu kupovinu" na benzinskoj pumpi, što je vladar Dubaija pozdravio.

(Telegraf.rs / Izvor: nasbiro.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA