MIŠKOVIĆ NOKAUTIRAO TASOVCA: Ministar kulture završio na VMA zbog povreda glave i vrata!

Mišković je u policiji tvrdio da ga je Tasovac prvi napao, dok je ministar tvrdio suprotno - kako ga je Mišković dva puta udario pesnicom u glavu

  • 33

Ivan Tasovac, ministar kulture i informisanja, dobio je batine od Vasilija Miškovića, u subotu veče, ispred svog doma u Beogradu, nakon što su se prvo verbalno sukobili.

Tasovac odbacio kritike o stanju medija

Povod za Tasovčevu svađu sa prvim komšijom nije poznat, ali se zna da je ministar zbog povreda prevezen na VMA, gde su mu konstatovane lakše povrede.

Iako je neko iz komšiluka obavestio policiju o incidentu, niko od stanara iz kuća u blizini ministrove, nije želeo da podrobno komentariše ovaj događaj.

- Pobili su se na sred ulice. Čuo sam prvo neko dovikivanje, a zatim su sevale i pesnice. Video sam da je Tasovac dobio nekoliko udaraca u glavu - rekao je najpričljiviji od komšija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ivan Tasovac se nakon konflikta sa komšijom Vasilijem Miškovićem lekarima žalio da ga boli vrat, ali je pregledom utvrđeno da mu nije potrebna bolnička nega, te je iste večeri otpušten na kućno lečenje.

MINISTAR POBEDIO TVITERAŠA: Evo zašto Tasovac više ne tvituje!

Akteri incidenta u policiji su izneli različite verzije ovog događaja. Mišković je, naime, tvrdio da ga je Tasovac prvi napao, dok je ministar tvrdio suprotno - kako ga je Mišković dva puta udario pesnicom u glavu. Osim njih, oprečne izjave dale su i njihove komšije, koje su očigledno podeljene u dva tabora.

- Tražite Tasovca? Oni skoro nikada nisu kod kuće. I ovog do njega ćete teško naći. Retko ga srećem - dobacio je jedan od njihovih suseda.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Komentar pretučenog ministra je izostao jer se dotični nije javljao na mobilni telefon, a bez odgovora ostala su i pitanja novinara poslata Ministarstvu kulture i informisanja.

Ivan Tasovac izbegao je sličan epilog početkom godine, kad mu je komšija pretio da će ga "ošišati na ćelavo".

Avala film prodat za 8 miliona evra!

Da li je reč o istom fanu ministra kulture iz njegovog komšiluka nismo uspeli da otkrijemo, ali mu je policija tada zbog ovih pretnji tada dodelila obezbeđenje.

Ministar Ivan Tasovac zapravo ima vozača, koji mu je ujedno i telohranitelj.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA