U okviru akcije „Beograd bez barijera” još jedna rampa za invalide na Voždovcu (FOTO)

U okviru akcije, ''Gradsko stambeno'' je do sada postavilo 22 rampe, a do kraja godine biće ih još 100

  • 0

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević i direktor JP „Gradsko stambeno” Nikola Kovačević, u saradnji sa Udruženjem „Sve je moguće”, pustili su danas u rad još jednu rampu za osobe sa invaliditetom na Voždovcu.

- U okviru akcije „Beograd bez barijera” samo do kraja godine biće podignuto oko 100 rapmi u svim delovima prestonice - istakao je Petronijević

On je pozvao građane da se obrate „Gradskom stambenom” ili direktno Gradu Beogradu, kao „servisu građana” za bilo koji problem, jer je to, kako je rekao, u obostranom interesu, a ovo je dobar primer dobre dvosmerne saradnje.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Cilj je da se ova akcija nastavi i narednih godina, kako bi ceo grad i stvarno postao bez barijera - istakao je Petronijević i najavio da će naredna rapma za invalide biti postavljena na Novom Beogradu, takođe na inicijativu građana.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

-„Gradsko stambeno” je do sada, u okviru akcije, postavilo 22 rampe, a do kraja godine biće ih 100 - istakao je Kovačević i dodao da će ova rapma biti od koristi licima sa invaliditetom, ali i starijim osobama i majkama sa decom.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Nova rapma je urađena po standardu za razliku od prethodne, koja je bila stara 35 godina i koja je odslužila svoje, kazao je za Beoinfo Predrag Radovanović, predsednik Skupštine stanara u Ulici Vladimira Tomanovića 47, gde je podignuta rapma.

(Telegraf.rs / Izvor: Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA