SNIMLJEN PITON U CENTRU BEOGRADA! Građani u strahu zbog džinovske zmije (VIDEO)

Po svemu sudeći, reptil se po svemu sudeći skrivao u oluku, a iskoristio je lepo vreme da izmili na krov da se malo osunča

  • 46

Poslednjih dana građani Jedrenske ulice u Beogradu su živeli u strahu jer je u njihovoj ulici viđen piton. A onda je zmija i snimljena!

Napravio je SELFI SA ZMIJOM, i evo šta se dogodilo!

Kako ''Alo!'' saznaje, piton koji je dugačak oko dva metra je još pre pet dana pobegao gazdi i niko nije mogao da ga nađe.

Sve do juče  od zmije nije bilo ni traga ni glasa. Ko je znao da je zmija na slobodi stalno se osvrtao u strahu da će je videti.

- Pogledali smo juče kroz prozor i šokirali se. Na krovu kod komšije preko puta se razbaškario piton - rekli su za ''Alo!'' meštani Jedrenske.

Po svemu sudeći, piton se po svemu sudeći skrivao u oluku, a iskoristio je lepo vreme da izmili na krov da se malo osunča. Vlasnici kuće iz straha nisu smeli da otvore prozore da zmija slučajno ne bi ušla u kuću.

- Sunčao se satima. Vlasnika kao da nije bilo briga. Zvali smo i policiju. Tek rano jutros je vlasnik došao i uzeo svog "ljubimca" koji je celu noć proveo na krovu - pričaju ogorčeni građani.

U narednom videu možete pogledati pitona koji je uznemiravao građane. Snimak je na svom youtube kanalu objavio ''Alo!'':

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA