MALI: Skupština grada će doneti ispravnu odluku o smeni direktora Infostana!

- Mislim da je to moralni čin direktora, što istovremeno pokazuje i spremnost gradske uprave da za greške koje napravi, preuzme odgovornost, što je velika razlika u odnosu na ranije stanje - rekao je gradonačelnik

  • 0

Gradonačenik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da će Skupština grada, koja odlučuje o smeni direktora komunalnih preduzeća, doneti ispravnu odluku po pitanju smene direktora preduzeća Infostan.

UŽI CENTAR GRADA POLAKO POSTAJE PEŠAČKA ZONA: Ovako teku radovi u Ulici Vuka Karadžića! (FOTO)

Na pitanje da li je bilo korupcije po pitanju saradnje kompanije koja prodaje osiguranja i Infostana, Mali je rekao da je zatražio od Gradskog sekretarijata za komunalne poslove da se izvrši kontrola i analiza kako se sve to desilo.

Septembarski računi INFOSTANA sa stavkom "osiguranje domaćinstva" biće stornirani!

- Ako bude nekih problema ići ćemo i korak dalje - rekao je Mali i poručio da će izveštaj o toj sprovedenoj kontroli biti podeljen sa javnošću.

DOBILI STE VEĆI RAČUN ZA INFOSTAN? Ne brinite, ne morate da platite 200 dinara za osiguranje

Foto: Promo Foto: Promo

Prema podacima koje sada ima, direktor Infostana je napravio grešku i zbog toga je podneo ostavku, dodao je Mali.

- Mislim da je to moralni čin direktora, što istovremeno pokazuje i spremnost gradske uprave da za greške koje napravi, preuzme odgovornost, što je velika razlika u odnosu na ranije stanje - rekao je Mali.

Odgovarajući na pitanje, da li će prihvatiti smenu direktora, Mali je rekao da o tome odlučuje Skupština grada i da je siguran da će doneti pravu odluku.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA