(EKSKLUZIVNO): Otkrivena misterija NAJJAČE PROSIDBE u Beogradu IKADA o kojoj je pričala CELA SRBIJA! (VIDEO) (FOTO)

Fotografija romantične prosidbe juče je zapalila društvene mreže, a Telegraf vam otkriva ko je momak koji se odvažio da ovako pita devojku da provedu zajednički život

  • 36

Ceo Beograd juče je pričao o najromantičnijoj prosidbi u kojoj je devojku, tokom krstarenja Savom, na Brankovom mostu sačekao veliki baner na kojem je pisalo: "Ljubavi, udaj se za mene".

KO LI JE SREĆNA DEVOJKA? Ova fotografija je ZAPALILA društvene mreže u Srbiji! (FOTO)

Momak koji je osmislio i organizovao ovu originalnu prosidbu je Rade Santrač (42), dizajner zvuka i muzički kompozitor, ali i nekadašnji radio voditelj (B92, Indeks...), a njegova izabranica je advokat Dina Kocić.

ZAPROSIO DEVOJKU UZ BAKLJADU: Da li je ovo najromantičniji momak na Balkanu? (FOTO)

Nećemo vas držati u neizvesnosti, odmah ćemo vam reći da je Dina rekla "da", a ono što ovu priču čini dodatno zanimljivom je to što je Rade ovakvu prosidbu planirao mesecima unapred.

ZAKAČIO JE RUŽU NA SANDUČE BROJ 32: Da li je ovo najromantičniji Beograđanin? (FOTO)

- Prosidbu planiram još od letos, a u poslednjih mesec dana sam intenzivno radio na svemu kako bih uspeo da je zaprosim dok je još lepo vreme, jer je sunčan dan bio preduslov za celu avanturu. Želeo sam da to bude jedna intimna, ali originalna prosidba. Na kraju je ispalo da je ceo grad saznao, što mi ne smeta, ali je moj jedini cilj bio da Dina kaže "da" - priča Rade za Telegraf.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Rade je Dini rekao da je od partnera kome pravi reklamu dobio na poklon dvosatno krstarenje. Sa Dinom je na brodu napravio krug do Kalemegdana, odnosno Pobednika, a potom je buduću mladu u povratku sačekalo iznenađenje na Brankovom mostu, na kojem je bio okačen veliki plakat sa natpisom: "Ljubavi, udaj se za mene". Rade je potom Dini pružio dijamantski prsten u obliku srca.

- Mi jedno drugo nazivamo Srce, zbog čega sam insistirao da prsten bude tog oblika. U pitanju je specijalni dijamant na čiju sam izradu duže čekao nego što sam mislio, pa sam se uplašio da se zbog jeseni ne pokvari vreme. Imao sam sreće da smo uhvatili poslednji letnji dan. Ona ništa nije ni naslućivala i iznenađenje i oduševljenje je bilo baš onako kako sam zamišljao - dodaje Rade.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Iako na prvi pogled izgleda jednostavno: iznajmiti brod, napraviti plakat, nabaviti prsten, pozvati dragu na krstarenje i iznenaditi je, planiranje i organizovanje ovakve prosidbe nije ni malo lako i zahteva mnogo energije i vremena:

- Svako ko se upusti u sličnu avanturu treba da zna da je ovo bio mnogo komplikovaniji poduhvat nego što sam mogao da pretpostavim. Trebalo je odrediti kolikih dimenzija mora da bude baner da bi se lepo video, zatim nije bilo jednostavno zakazati brodić baš onda kada meni treba, pa onda uklopiti i njene obaveze i "naterati" je da krene na krsterenje, pa je onda izrada prstena kasnila, pomerila sve...

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Rade je zbog organizacije prosidbe morao čak da traži i odobrenje nadležnih službi da bi smeo da raširi baner na javnom mestu.

- Morate imati u vidu da ne smete ni jedan aspekt prepustiti slučaju ako ne želite neprijatna iznenađenja koja ne možete rešiti u hodu. Ja sam čak unapred obavestio i komunalnu policiju da znaju šta planiram, da nas slučajno niko ne bi prekinuo.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Pogledajte video kako je Rade zaprosio Dinu i napišite nam u komentarima koja je najluđa prosidba za koju ste čuli ili ste je možda sami organizovali i osmislili.

(V. Ž.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iphone man

    12. novembar 2015 | 19:56

    Mozda jos ima nade da nismo skroz propali,ovaj covek je to definitivno dokazao.

  • Malena

    12. novembar 2015 | 20:21

    Boze, posalji mi jednog ovakvog. Koji voli, i ne stidi se da to pokaze.

  • Марко

    12. novembar 2015 | 18:39

    Мајсторе, свака част!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA