ZAPROSIO DEVOJKU UZ BAKLJADU: Da li je ovo najromantičniji momak na Balkanu? (FOTO)

Jedna romantična prosidba desila se sinoć u našem komšiluku. Zeničanini je na očigled svih prolaznika kleknuo na kolena i izvadio prsten

  • 1

Zenica definitivno može da bude ponosna kao je grad u kome će uvek živeti mnoge ljubavi, o čemu svedoči i gest romantičnog Zeničanina koji je sinoć odlučio da ispred šoping centra zaprosi svoju devojku.

Voleo je Ejmi još u vrtiću, a onda ju je našao posle 30 godina! Njihova ljubavna priča će vas ostaviti bez daha (FOTO) (VIDEO)

U ovom neobičnom načinu prosidbe pomogli su mu i prijatelji, koji su u trenutku kada je kleknuo i zaprosio je, zapalili baklje koje su dodatno uveličale ovaj ljubavni čin.

Prolaznici takođe nisu ostali ravnodušni i sa oduševljenjem su posmatrali ceo događaj. Hrabrost, neizmerna ljubav, cveće, baloni, prsten i simpatičan poklon u automobilu bili su deo ove ljubavne scene koja je, verujemo, imala srećan epilog.

Da su ovakvi događaji uvek dobrodošli u tom gradu, govore i brojne objave putem društvenih mreža, gde mnogi Zeničani pozdravljaju ovaj ljubavni događaj.

(Telegraf.rs / Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    11. novembar 2015 | 12:18

    Jel' romantičniji i od onog vašeg sa sandučerom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA