(UZNEMIRUJUĆI FOTO) JEZIVO: Surovo iživljavanje u prihvatilištu za pse u Ovči!

Psa kojeg su uzeli iz dvorišta vlasnika na Vračaru, vezali su sajlama i davali mu elektrošokove zbog čega je krvario

Pre nekoliko dana na Fejsbuku su osvanule fotografije krvavog psa iz prihvatilišta beogradskog naselja Ovča, na kojima se može videti kako je nesrećna životinja maltretirana.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) VEZALI psa za zaprežna kola, pa ga VUKLI po celom GRADU! (VIDEO)

U pitanju je pas po imenu Šareni koji je maskota Karađorđevog parka.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Naime, služba prihvatilišta psa iz Ovče ušla je u dvorište kuće vlasnika psa kod Hrama Svetog Save i odvukla ga sa sobom zbog laveži.

- Po prijavi gostiju/vlasnika jednog studentskog kafića kako im smeta lavež psa koji je tih i izuzetno miran, došli su iz Veterine bez najave Milanu, vlasniku psa, prišli Šarenom dok je spavao na travi ispred svog dvorišta, dali mu anastetik i odveli ga u Ovču. Nakon par sati kada je čovek primetio da mu nema psa, krenuo je da ga traži i komšije su mu opisale ceo događaj koji je više ličio na otmicu nego na sprovođene javnog reda i mira - napisala je Ines K. na svom Fejsbuk profilu.

Ines je obišla prihvatilište i napisala da je ostala šokirana onim što je tamo zatekla. Psa su vezali sajlama i davali mu elektrošokove zbog čega je krvario.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Pozvali smo i vlasnika psa Milana Milosavljevića da nam ispriča detačje o ovom događaju.

- Šareni je bio pas lutalica dok ga ja nisam usvojio. Navodno, iz prihvatilišta pasa u Ovči rekli su mi da su ga odveli zbog četiri anonimne prijave koje su dobili da je napao ljude. Međutim, nikada se ni jedan građanin nije javio i rekao da ga je moj pas ujeo. On voli da izađe iz dvorišta i da se prošeta među ljude, ali ga ja nikada nisam video da je bio agresivan prema prolaznicima - rekao je Milosavljević.

Pas se trenutno nalazi u Beloj Moštanici i ne dozvoljavaju da se vrati svom vlasniku. Prema informacijama koje imamo, Šareni ni sa kim ne komunicira iako je pre toga bio druželjubiv pas.

Ines je pozvala prihvatilište u Ovči i pitala ih je zašto su ga odveli, a oni su joj rekli da tako veliki pas ne može da se šeta u blizini Kliničkog centra.

Njene statuse možete pročitati u tekstu ispod.

Printskrin: Facebook/Ines Klara Printskrin: Facebook
Printskrin: Facebook/Ines Klara Printskrin: Facebook

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    11. decembar 2015 | 21:19

    Ovo treba sancionisati. Suspendovati sa posla , neka cuva ovce. Nema srca ni duse. Tip koi je ovo uradio on je papucar kod kuce

  • Slavica

    11. decembar 2015 | 21:21

    Strasno zlostavljanje pasa.

  • Ja

    12. decembar 2015 | 00:52

    Zivim kod Hrama Svetog Save i taj pas je naj mirniji pas ikada ,svako jutri oko pet on krene u potragu za hranom ,ja imam muzijaka a i sareni je sam mizijak ali nikada nije pogldao psa ili coveka jesina misija mu je da pronadje nesto da pojede.Cula sam da mu je "vlasnik"tu negde ali to je covek koji skuplja po kontejnerima i ima vuse od pet pasa koji ga prate ,ljudi su mu nudili da mu plate strilizaciju i cipovanje pasa ali je on odbio.A pas koga su na tako krvnicki nacin odvukli to ne zasluzuje,ja sam ga licno bas gotivila i svako jutro mu davala hranu i nikada ga nisam cula da je zarezao,zalajao ili napao mekog.pothitno ga pustite on nikoga ne ugrozava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA