EVO KADA JE PARKING BESPLATAN, A KAD RADE PIJACE za vreme PRAZNIKA!

Budući da nam se bliže praznici, dobro je znati koja pijaca je dežurna tokom praznika, a i gde u gradu možete da se parkirate besplatno

  • 1
Pijaca, parking servis Foto-montaža: Telegraf, Milena Đorđević

Tokom prazničnih dana JKP "Parking servis" i JKP " Gradske pijace" rade redukovano, a raspored rada tokom praznika možete pogledati u nastavku.

Raspored rada  JKP "Gradske pijace" tokom praznika

Zelene pijace u četvrtak, 31. decembra će raditi uobičajeno, od 06 do 19 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi. Jedino će pijace "Zemun“, "Banovo brdo“, "Bele vode“ i "Dušanovac“ 1. i 7. januara raditi skraćeno od 06 do 13 časova.

Otvoreni tržni centar - Novi Beograd (popularni "Buvljak“) - 31. decembra će raditi uobičajeno od 08 do 16 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi.

Depo na pijaci "Smederevski đeram“- 31. decembra će raditi od 08 do 20 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi.

BEOGRAĐANI, PAŽNJA: Ovako će raditi PRODAVNICE i PUMPE za Novu godinu i Božić!

"Dušanovac“ prodaja iz vozila- neće se obavljati 31. decembra i 7. januara, dok će 1. januara ovaj deo pijace raditi uobičajeno od 19 do 05.30 časova.

"Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac“ - 31. decembra će raditi uobičajeno od 06 do 19 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi.

Tržni centar "Krnjača“, (cvetna pijaca) - 31. decembra će raditi skraćeno od 11 do 18 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Raspored rada JKP "Parking servis" tokom praznika:

Na uličnim parkiralištima u zoniranim delovima grada parkiranje se neće naplaćivati 01, 02. i 07. januara 2016. godine, kada će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Starine Novaka br. 22, Kraljice Marije br. 7 i Mileševska br. 51.

Ove poslovnice će 31. decembra i 06. januara imati skraćeno radno vreme i biće otvorene za sve korisnike do 15.30 časova.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom prazničnih dana i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Parkiralište "Politika“ u petak, 01. januara, neće raditi od 6 do 20 časova zbog održavanja tradicionalne manifestacije "Ulica otvorenog srca".

JKP "Parking servis“ ovim putem korisnicima svojih usluga i svim stanovnicima Beograda čestita predstojeće praznike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA