Kolači i sokovi za dežurnu ekipu u KBC Dragiša Mišović

Gradski menadžer Goran Vesić i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević posetili su, uoči dočeka Nove godine, dežurnu službu KBC Dragiša Mišović, gde su svima koji večeras rade, kao i građanima Beograda poželeli sve najbolje u Novoj godini

  • 2

Gradski menadžer Goran Vesić i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević posetili su, uoči dočeka Nove godine, dežurnu službu KBC Dragiša Mišović, gde su svima koji večeras rade, kao i građanima Beograda poželeli sve najbolje u Novoj godini.

POČELO SLAVLJE NA TRGU: Stiven Sigal se "zafalio" Beograđanima!

Vesić i Nikodijević su dežurnim lekarima i medicinskim sestrama doneli kolače i sokove, kako bi im, kako su rekli, bar malo uneli porodične atmosfere na radnom mestu večeras.

- Znam da ovim ljudima večeras nije lako, verovatno bi želeli da su sa svojim porodicama i negde na dočeku, ali oni, kao i policajci i vatrogasci, večeras rade, da bi Beograd funkcionisao - rekao je gradski menadžer.

On je svim zaposlenima i građanima poželeo da im naredna godina bude bolja i uspešnija i da svi zajedno učinimo da se Beograd razvija i da bude bolje mesto za život.

Nikodijević je kazao da večeras sve javne službe rade i da dežuraju komunalna preduzeća, sve bolnice i da bi bilo nepravedno zaboraviti te ljude.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

On je pacijentima, koji, kako kaže, imaju samo jednu želju, poželeo da što pre u narednoj godini napuste tu zdravstvenu ustanovu.

- Večeras je doček, u centru je koncert, lokali su puni, Beograđani slave, a da bi svi mogli da slave, ima onih koji večeras moraju da rade i mi smo im zahvalni na nesebičnom doprinosu - rekao je Nikodijević.

On je podsetio da je ta bolnica pre šest godina stradala u požaru, ali da je sada uglavnom obnovljena i rekao da će grad nastaviti da ulaže napore da svim građanima obezbedi dobru i efikasnu zdravstvenu zaštitu i uopšte život dostojan čoveka u 21. veku.

Predstavnici gradske vlasti u bolnici su sačekaji direktor KBC Radisav Šćepanović, dežurni lekar Dejan Radojević i medicinsko osoblje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA