POZLIĆE VAM OD CIFRE DVA NAJSKUPLJA AUTOMOBILA NA SAJMU: Oni izgledaju toliko moćno da ćete ostati bez teksta! (FOTO)

Najveću pažnju na Sajmu automobila privukli su četvorotočkaši marke "bentli" koji su ujedno i među najskupljima

  • 7

Beogradski sajam automobila "DDOR BG car show" i Međunarodni sajam motocikala "Motopašion" otvorio je danas ministar privrede Željko Sertić.

SAJAM AUTOMOBILA DOBIO PRVOG KUPCA: Za FORD MUSTANG posetilac manifestacije iskeširao 51.000 evra! (FOTO)

On je istakao da je ovo najvažniji sajam takvog tipa u regionu i da se na ovogodišnjem sajmu nalaze i neki modeli koji su bili predstavljeni na skoro završenom ženevskom sajmu automobila.

- Kao i svake godine, i ove smo se potrudili da dovedemo što više izlagača automobila. Našim izlagačima želim mnogo sreće i sklopljenih ugovora u toku trajanja sajma, a posetiocima želim da uživaju - istakao je Sertić.

Svakako, najveću pažnju privukli su jedni od najskupljih automobila na ovogodišnjem sajmu, a u pitanju su automobili marke "bentli".

Skuplji model ove marke continental gt w12 košta 169.000 evra, dok cena drugog izloženog modela flying spur iznosi 166.000 evra, Oni se ne mogu kupiti direktno u Srbiji već prodaja ide iz Beča.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Veliku pažnju privukli su i izlagači "bmw"-a koji su ove godine izložili ukupno devet modela.

- Izložili smo sedam "bmw" modela i dva mini. Kao specijalnu ponudu izdvojili bismo "bmw" serije 5 koji se kreće već od 39.990 evra, zatim "bmw" x3 koji u ponudi imamo sa poklon paketom opreme od preko 5.000 evra. Zatim, tu je i model "mini one" koji ima akcijsku cenu od 19.900 evra, ali sa dodatim paketom opreme, inače vrednost ovog modela je preko 24.000 evra - rekao je Miloš Milošević, marketing menadžer "bmw" Srbija.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Pored ovih modela na sajmu imamo i "bmw" x1 koji je najnoviji model, za koji vlada velika potražnja otkako je izašao prošle godine.

"Ford mustang" jedan je od prvih prodatih automobila na ovogodišnjem sajmu po ceni od 51.000 evra.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sajam će trajati do 23. marta i okupiti više od 300 izlagača iz 20 zemalja. Izlaže više od 35 automobilskih brendova, 10 proizvođača lakih privrednih vozila i više od 30 moto brendova.

(S. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA