JOVIČIĆ OBIŠAO RADOVE U PARKU NA KARABURMI: Rekonstrukcija gotova za nekoliko dana!

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić, najavio je da će u narednih nekoliko dana radovi biti završeni i da će deca imati nove staze, mobilijar za dečije igralište, kao i sportski košarkaški teren, a penzioneri prijatno mesto za odmor

  • 2

U beogradskom naselju Karaburma pri kraju su radovi na rekonstrukciji parka u ulici Salvadora Aljendea 19, a završne radove danas je obišao šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić.

TENDER ZA SLAVIJU: Menadžer grada pozvao sve kompanije da učestvuju u realizaciji velikog projekta

Obilazeći radove, koje izvode radnici JKP "Zelenilo - Beograd" Jovičić je podsetio da se na inicijativu odborničke grupe SNS, a uz podršku Uprave Grada, pristupilo rekonstrukciji još jednog parka na teritoriji opštine Palilula, saopštila je Odbornička grupa SNS u Skupštini Beograda.

- Mi, odbornici Srpske napredne stranke, svakodnevno razgovaramo sa građanima i ovo je jedna u nizu inicijativa koju su građani uputili našoj odborničkoj grupi, na šta smo mi, zajedno sa Upravom Grada, brzo odgovorili, a rezultat je upravo pred nama - rekao je Jovičić.

On je najavio da će u narednih nekoliko dana radovi biti završeni i da će deca imati nove staze, mobilijar za dečije igralište, kao i sportski košarkaški teren, a penzioneri prijatno mesto za odmor.

Printskrin: Youtube/Lični stav Printskrin: Youtube/Lični stav

- Naša obaveza je da se brinemo o životnoj sredini, našoj okolini, da nastojimo da obezbedimo što je moguće bolje uslove za život i predviđamo da ćemo u narednih nekoliko meseci uložiti preko 50 miliona dinara u rekonstrukciju svih parkova na Paliluli u koje više od 20 godina nije uložen nijedan dinar - naglasio je Jovičić, prema čijim rečima je u rekonstrukciju ovog parka uloženo oko 2,5 miliona dinara.

Šef odborničke grupe zahvalio je svim odbornicima Srpske napredne stranke što svakodnevno rade na terenu, razgovaraju sa građanima i na taj način pokazuju i dokazuju da se SNS zaista bori da Beograd bude uređena metropola koja će svojim građanima pružiti dobar i stabilan život.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    30. mart 2016 | 14:12

    S -amo N -as S -nimajte... (Do 24 aprila,a posle - nije bitno.Narod ionako, brzo - zaboravlja.)...

  • opozicija

    30. mart 2016 | 14:30

    Ti pogotovu mnogo brines...Svi placemo od srece...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA