ŠTA IM TO ŽENE RADE? Beograđanin proslavio razvod toliko originalno da o njemu priča ceo internet! (FOTO)

Za razliku od ljudi koji proslavljaju činjenicu da su našli ljubav svog života i krunisali je brakom, ima i onih koji su u tu avanturu ušli iz pogrešnog razloga, zbog čega više od svadbe kasnije slave - razvod

  • 12

Jedan sveže razvedeni Beograđanin demonstrirao je na krajnje originalan način da nije samo stupanje u brak nešto što treba slaviti.

Nije mogla da sačeka, pa DEČKA zaprosila krajnje originalno: "Beba je na putu, nemamo više šta čekati"!

Za razliku od ljudi koji proslavljaju činjenicu da su našli ljubav svog života i krunisali je brakom, ima i onih koji su u tu avanturu ušli iz pogrešnog razloga, zbog čega više od svadbe kasnije slave - razvod.

Jedan od takvih je i naš nepoznati sugrađanin koji se Trgovačkom ulicom u beogradskom naselju Žarkovo, provozao u svom "puntu", preko čijeg je zadnjeg stakla bio razvučen natpis "razveden".

Osim toga, za branik je zakačio kanap, na čijem kraju je bilo nekoliko limenki, kakve se na kolima mladenaca mogu videti u američkim filmovima.

Foto: Facebook/Zarkovo Foto: Facebook/Zarkovo

Oduševljenje prolaznika koji su ga primetili, podelili su i korisnici društvenih mreža, koji su potpuno poludeli za fotografijom ovog automobila, objavljenoj pre dva dana na fejsbuk stranici "Žarkovo",  iako je ona, prošlog leta, već jednom kružila internetom, kada ga je neko uslikao u Požeškoj ulici na Banovom brdu.

Među komentarima onih koji su pozdravili ovaj gest - najverovatnije saosećajući sa razvedenim vozačem - bilo je i onih koji su smatrali da je ovaj gest neprimeren.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • u djejl

    19. april 2016 | 22:56

    Sustina zivota je pronaci srecu,pa makar i na ovakav nacin...preko trnja i kamenja...pozdrav totalnom kralju i puno srece u narednim brakovima..

  • Emeli Sande

    20. april 2016 | 00:38

    Svaka cast! Ne kaže se uzalud - bolje dobar razvod, nego loš brak!

  • DDF

    20. april 2016 | 00:07

    Komsija,glavu gore,NIJE ZIVOT JEDNA ZENA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA