≫ 

MLADENOVIĆ: Beograd ima gradonačelnika, to je Siniša Mali

- Ne znam da li ste neinformisani i neobavešteni, ali mi imamo gradonačelnika, Siniša Mali je gradonačelnik. Ja sam zamenik gradonačelnika - istakao je Andreja Mladenović

  • 2

Beograd ima gradonačelnika, to je Siniša Mali, i kada to kažem pričam i o sadašnjosti i o budućnosti, bio je odgovor zamenika gradonačelnika Andreje Mladenović.

- Ne znam da li ste neinformisani i neobavešteni, ali mi imamo gradonačelnika, Siniša Mali je gradonačelnik. Ja sam zamenik gradonačelnika, to je stanje koje imamo, ja nemam tu više ništa da dodam i oduzmem - rekao je Mladenović.

VELIKI NAPAD NA SINIŠU MALOG: Zašto "streljaju" gradonačelnika Beograda pre nego što se išta pouzdano zna o slučaju "Savamala"?

On je naveo da je Mali najzaslužniji što je grad promenio način funkcionisanja u poslednje dve i po godine.

-Pokazali smo da možemo drugačijim pristupom, rešavanjem problema, finansijskom konsolidacijom, većim prisustvom među građanima, velikim infrastrukturnim radovima da doprinesemo boljem izgledu grada. Najzaslužniji za to je Siniša Mali i ceo tim u gradu, u kome sam i ja kao njegov zamenik - naglasio je Mladenović.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

ZAMENIK GRADONAČELNIKA BEOGRADA: NEMAMO PROBLEM da se UTVRDI KRIVAC za rušenje u Savamali!

Na pitanje da li on možda može da napreduje, Mladenović rekao da je najvažnije da grad napreduje svakog dana, dodavši da ima još puno toga da se uradi i da se nada da će gradska uprava imati dovoljno vremena i snage, a Beograđani dovoljno strpljenja, da završi ono što je započela.

Upitan za najavljene proteste povodom rušenja u Hercegovačkoj, Mladenović je rekao da je Srbija demokratska zemlja i da svi koji poštuju zakon mogu da ih organizuju proteste.

On je zamolio Beograđane da, ipak, "brazilske patke i sve te uvežene načine protestovanja" ostave tim drugim zemljama i onima koji ih organizuju i da se svi okrenu onome što je važno - rešavanju problema građana i zajedničkom doprinosu kvalitetnijem načinu života u glavnom gradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    11. jun 2016 | 13:52

    Samo slep ne vidi da Beograd dobro funkcionise. Laze onaj ko kaze da nema napretka. Smanjen dug i konsolidovane finansije. Nema novih zaduzivanja. Tome u prilog ide i redovnost socijalnih davanja, koja su do pre 3 godine kasnila. Smanjena cena vrtica. Vise stotina km obnovljenih puteva i novih asfaltiranja. Bezbednost dece u saobracaju, posebno u okolini skola i vrtica, sto se moze videti po velikom broju lezecih policajaca, saobracajnim zankovima kojima se ogranicava brzina na 30km/h, redovna edukacija, ucestalije prisustvo policije u skolskim dvoristima i okolini, a ako idemo do kraja primeticemo i sve vise video nadzora povezanog sa komandnim centrom MUP i sve vise uhapsenih narko dilera. Nekoliko puta povecan broj turista u poslednje 3 godine. Povecan broj investitora i olaksice za iste, pa nije cudno sto su tek sad dosli Lidl, Ikea, Hilton itd. Nekoliko stotina km nove vodovodne i kanalizacione mreze. Povecan broj parking mesta i veliki projekti cija se realizacija ocekuje do kraja sledece godine, a odnosi se na nove garaze, prosirenje Kneza Milosa sa podzemnom garazom ispod, rekonstrukcija Slavije i Bulevara oslobodjenja, zavrsetak pristupnih puteva mosta na Adi, obilaznica, fabrika Meita u Obrenovcu, Prokop i izmestanje BAS stanice. I na kraju Beograd na vodi. Konacno uklonjene rusevine, nelegalni objekti i ruglo u centru Beograda i pocetak izgradnje modernog poslovno-stambenog prostora jednog od najznacajnijih projekata u BG i Srb u poslednjih 40 godina koji zaposljava domace firme i radnike, a ucinice BG lepsim i atraktivnijim! Toliko. Podrska Sinisi Malom i njegovom timu!

  • Imenjak

    11. jun 2016 | 14:17

    Kako je ovaj jos tu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA