≫ 

NADA MACURA SE KLADILA NA TO DA LI ĆE TEMPERATURA OVOG LETA PREMAŠITI 44 STEPENA: Evo šta je zaokružila! (FOTO) (VIDEO)

Najpoznatija lekarka u Srbiji, portparol Hitne pomoći Nada Macura je rešila da oproba sreću i po prvi put uplati tiket u kladionici

  • 11

Na listama određenih kladionica među takozvanim specijalima našao se “najtopliji dan u Srbiji”, gde možete uplatiti tiket za vremensku prognozu, a kvota je 13 da će temperatura barem u jednom trenutku do kraja juna bilo gde premašiti 44 stepena.

KAKO DA DOBIJETE NA LUTRIJI: Ovo su brojevi na koje treba da se kladite

Najpoznatija lekarka u Srbiji, portparol Hitne pomoći Nada Macura je rešila da oproba sreću i po prvi put uplati tiket za vremensku prognozu u kladionici.

Za dobitak su, inače, merodavni podaci Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

MATEMATIČARI OBJASNILI: Evo kolika je VEROVATNOĆA da se desi ono što se desilo u LOTO SKANDALU!

- Prvi put u životu se kladim. Prema mom horoskopu, treba da izbegavam bilo koju vrstu poroka, čega se ja i pridržavam. Između ostalog to je i kocka. Nisam pristalica ovakvih radnji - objašnjava Macura.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iz razgovora sa Macurom smo saznali da je u horoskopu blizanac, i da veoma poštuje specifičnosti koje se vezuju za ovaj znak, kao što su ne konzumiranje poroka u koje spadaju alkohol, cigare, pa i kocka.

- Ovo je izuzetak jer je u pitanju nešto što ima veze sa onim čime se ja bavim, tako da mi je bilo zanimljivo da dođem i okušam sreću - kaže naša sagovornica.

Nije sklona igrama na sreću, ali veruje u srećne brojeve.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Verujem u srećne brojeve, moji brojevi su 7 i 13. Čak se te cifre nalaze i u mom broju telefona - istče portparol Hitne pomoći za Telegraf.

Na kraju razgovora je dodala da, kada bi zaista dobila neki veliki dobitak, novac bi dala u dobrotvorne svrhe.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    16. jun 2016 | 16:31

    Ne mogu da verujem da jedna obrazovana zena ima toliku potrebu da se pojavljuje u medijima i da ce svasta da uradi pa i da se slika u kladionici za salterom!!! Meni je ovo dno!!!

  • Denko

    16. jun 2016 | 17:24

    INe znam po cemu je najpoznatija lekarka u Srbiji?Da li je neko citao neki njen naucni rad?Ali ne propusta priliku da se ,,nacrta"i na televizijama najnizeg rejtinga i u vreme ozbiljne privredne i ekonomske krize ona pita Vucica koju literaturu cita?Sramota za zenu njenih godina.

  • kiki

    16. jun 2016 | 16:28

    pa temperatura svake godine predje 44, ali vlasti ne daju da se objavi taj podatak, nego je uvek maximum 39.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA