OSTAO BEZ OKA JER VOLI SRBIJU: Francuz koji obožava našu zemlju PONOVO BRUTALNO PRETUČEN! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Kada je pre mesec dana Karl Obdur prošetao ćerkinog psa u blizini svoje zgrade u kojoj živi na Novom Beogradu i odlučio da na klupici predahne, nepoznata osoba mu je prišla i brutalno ga prebila

Foto: Facebook/Karl Odburić Foto: Facebook/Karl Odburić

Karl Odbur (45) francuski dizajner koji je pre nešto više od deset godina prvi put posetio Srbiju, a potom odlučio da ostane ovde da živi i da našu zemlju promoviše u svetu, pre mesec dana je brutalno pretučen ispred zgrade u kojoj živi na Novom Beogradu.

Od posledica batinanja, koje je trajalo 10 minuta, izgubio je oko!

PRETUČENI FRANCUZ: Ostajem u Srbiji, i dalje je smatram svojom domovinom! (FOTO)

- Pre skoro mesec dana sam izašao da prošetam Luninog psa, i posle seo na klupu ispred naše zgrade na Novom Beogradu. Neko je došao i udarao me 10 minuta. Izgubio sam levo oko - napisao je Karl, koji je svoje prezime promenio u Odburić, barem na društvenim mrežama, na svom Fejsbuk profilu, pa dodao:

- Prošle nedelje, u četvrtak, ponovo sam napadnut kada sam, ponovo, šetao Luninog psa u mojoj ulici. Mogu da kažem da ću nastaviti da promovišem Srbiju i da želim da ostanem zauvek u njoj sa Lunom i Mazom!

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Karl napadnut u Beogradu. Prethodni put se to dogodilo 2013. godine, kada mu je u Studentskom parku, dok je vozio rolere u pratnji svoje ćerke Lune, prišao mladić i iz čista mira ga udario po licu.

- Moja ćerka Luna je vozila bicikl, kada se odjednom oko mene stvorila grupa mladića. Počeli su da me guraju, a onda me je jedan od njih pitao zašto vozim rolere? Odgovorio sam da vežbam. U reč mi je potom uleteo drugi mladić, vidno pijan, dobacujući: "On je stranac" - objasnio je tada Karl za Telegraf.

Srbija deportuje Francuza koji je život posvetio popravljanju njene slike u svetu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA