≫ 

JUBILEJ U KBC "ZVEZDARA": Klinika za očne bolesti slavi 50 godina rada

U ovoj klinici godišnje se obavi 29. 000 pregleda i uradi 3.500 operacija

  • 0

Klinika za očne bolesti "Dr Ivan Stanković" Kliničko-bolničkog centra "Zvezdara" danas obeležava 50 godina rada. Eminentni stručnjaci iz zemlje i inostranstva su u okviru simpozijuma pod nazivom  "Aktuelno u  oftalmologiji  2016 – pola veka od početka“ radno proslavili ovaj jubilej.

 

KBC "Zvezdara" se polako sređuje, rešen problem odvodnjavanja terena ispred bolnice (FOTO)

 

Temelj uspeha, ujedno i prednost naše klinke je spremnost na nove izazove sa ciljem ostvarivanja zajedničke vizije - stvaranja institucije koja će biti prepoznata u regonu i šire po stručnosti i pouzdanosti. Pola veka kasnije mi smo Klinika koja kontinuirano ulaže u kadrove i trudimo se da pratimo svetske trendove kada je dijagnostika u pitanju."istakao je Doc dr Miroslav Stamenković.

 

MALI I LONČAR U KBC "ZVEZDARA": Bolja zdravstvena zaštita za sve pacijente (FOTO)

 

Klinika za očne bolesti je osnovana 1966. godine i brzo postala prepoznatljiva po stručnosti i inovacijama. Danas, 50 godina kasnije ova Klinika obavi 29. 000 pregleda, uradi 3.500 operacija baveći se najsloženijim bolestima patologije oka.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA