UDESI, TUČE I UBODI U NOĆI ZA NAMA: Osam povređenih u Beogradu, među njima i dete (5)!

Dva muškarca zadobila su noćas povrede od uboda oštrim predmetom u Braće Jugović, dok je u Zemunu u Ulici Franje Krča u tuči povređena 31. godisnji muškarac

  • 0

Najmanje pet osoba, među kojima i petogodišnja devojčica, povređeno je protekle noći u više saobraćajnih nesreća, dva muškarca su zadobila povrede od uboda oštrim predmetom, dok je jedna osoba povređena u tuči, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nekadašnji "Ruski car" u centru Beograda postaje Hard rok kafe (VIDEO)

Devojčica (5) lakše je povređena sinoć oko 21 sat u udesu u Stevana Markovića u Zemunu.

Nešto kasnije, na autoputu za Zagreb, na skretanju za aerodrom, u nesreći je povređen 48.godišnji muškarac, dok je u Braće Jugovića lakše povređen motociklista.

Na Pančevačkom putu, nešto iza ponoći, lakše je povređen vozač.

Beograd pronašao način da zaštiti Vračar od grafita

Dva muškarca zadobila su noćas povrede od uboda oštrim predmetom u Braće Jugović, dok je u Zemunu u Ulici Franje Krča u tuči povređen 31. godisnji muškarac.

Više osoba povređeno je i u saobraćajnoj nesreći na Smederevskom putu, navela je Macura, dodajući da su dve ekipe reagovale i da su svi povređeni zbrinuti.

Još jedan muškarac povređen je u udesu u Braće Jerković.

Kako je kazala, juče je zabeleženo ukupno 139 intervencija Hitne pomoći od kojih 42 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA