≫ 

One su ulepšale dan ženama obolelim od raka dojke. Uz muziku i druženje pacijentkinje se podsetile koliko su divne (FOTO)

Devojke su zajedno sa pacijentkinjama okušale svoje umeće u pravljenju maski i pilinga za lice i ruke od prirodnih namirnica. Razmenile su recepte i osmehe

  • 0

Srbija je druga u Evropi po broju umrlih od raka dojke. Godišnje u našoj zemlji umre 1.600 žena, a blizu 4.000 je pogođeno ovom bolešću. Ta brojka može biti manja ukoliko bi se redovno išlo na preventivne preglede. 

Uznemirujuća mapa obolelih od raka u svetu, i gde smo tu mi

U četvrtak, 27. oktobra, devojke iz Rotarakta su po sedmi put sprovele akciju Dan lepote, u okviru meseca borbe protiv raka dojke. Ovo je sada već tradicionalna, zajednička akcija Rotarakt klubova Beograd i Beograd-Centar.

Reč je o inicijativi namenjenoj pacijentkinjama koje se bore sa kancerom dojke na Institutu za Onkologiju i Radiologiju u Beogradu. Cilj je da se uz druženje i muziku, ove divne žene podsete koliko su zapravo lepe, koliko vrede i koliko toga pozitivnog nose u sebi.

Od trudnoće sam dobila rak! Nisam ni znala da je to moguće, ali i da jesam, opet bih uradila isto

Kao i uvek, bilo je puno pozitivne energije, smeha, ženskih priča, zagrljaja i saveta za negu lepote, ali i života.

Devojke su zajedno sa pacijentkinjama okušale svoje umeće u pravljenju maski i pilinga za lice i ruke od prirodnih namirnica. Razmenile su recepte i osmehe.

Dan su oplemenile i divne devojke iz Aure koje su svojim četkicama i bojama dale poseban ton i unele vedrinu u jedan oktobarski dan i srca svih prisutnih.

Foto: Promo Foto: Promo

Sa sobom su donele i divne poklone za gošće ove akcije, a isto su učinili prijatelji od samog početka sprovođenja Dana lepote, dragi ljudi iz Eucerina.

Druženje je završeno malim foto sešnom uz pomoć talentovane Katarine Rađenović i obećanjem da će se druženje ubrzo nastaviti van prostorija Instituta, sa nekim novim lepim pričama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA