Beograđani, ako vam nestane vode, evo kome da se obratite

Iz JKP Beogradski Vodovod i kanalizacija kažu da nisu nadležni za sve kvarove

  • 5
voda, sudovi, česma Foto: Telegraf

Zbog  niskih temperatura koje su pogodile Srbiju i Beograd, mnoga domaćinstva ovih dana imaju problem sa vodosnabdevanjem. 

Veoma važno upozorenje: Evo kako da vam se ne zalede cevi u kući!

PUKLA CEV U JERKOVIĆU: Ispred zgrade se stvorilo jezero, već 14 sati voda šiklja (FOTO)

Mada telefon korisničkog servisa JKP Beogradski Vodovod i kanazlizacija ovih dana neprestano zvoni i ljudi prijavljuju kvarove iz ovog preduzeća kažu da nisu nadležni za sve kvarove.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Devedest posto kvarova ovih dana je lokalnog karaktera, a mi smo odgovorni samo za kvarove do vodomera - kaže Vladimir Šobota iz beogradskog "Vodovoda".

On kaže da građani lako mogu da razlikuju kada su u pitanju kvarovi do vodomera jer u tom slučaju mogu da primete poplavu na ulici.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Sa druge strane ako jedan broj stanara u stambenoj zgradi nema vodu, očigledno je da je kvar lokalne prirode i onda stanari treba da pozovu JP Gradsko stambeno - kaže Šobota.

On dodaje da u slučaju zaleđenih instalacija u zidovima čak ni majstori ne mogu da pomognu po ovakvim temperaturama i dok se cevi ne otope.

Situacija sa vodosnabdevanjem će se značajno popraviti kada minus popusti. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale 11

    14. januar 2017 | 12:47

    Da se obratim komšiji što pere kola na minus petnaest stepeni? Mislim,tako su rekli ovi iz vodovoda da je to razlog nestanka i malog pritiska. Doduše,nigde na ulici nisam video da neko pere kola po ovoj zimi,al ajd da verujemo ovima iz vodovoda. ps. Ala oni nas farbaju,sva pucanja cevi i oticanja vode zbog pucanja cevi,ima da osetimo na računu. A i u džepu. Seoske varalice...

  • Ja

    14. januar 2017 | 12:30

    Kako nam sve funkcionise u drzavi ostaje nam da popravimo sami,ako ne mozemo sami onda nam ostaje samo da se pomolimo bogu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA