≫ 

"Šta snimaš, bre?!" Ovo je samo delić užasa koji proživljavaju lekari u noćnoj smeni na VMA (VIDEO)

Osim agresivnim ponašanjem, mladić je skrenuo pažnju prisutnih šminkom, i odevnom kombinacijom - helankama, tangama i visokom štiklom

Posao lekara, posebno onih koji noću dežuraju, nimalo nije lak. Oni često imaju posla sa pacijentima u alkoholisanom stanju i pod dejstvom raznih supstanci, pa njihova uloga dobija mnogo jaču dimenziju.

Pacijenti tukli lekare Doma zdravlja Novi Beograd!

HOROR U NOVOBEOGRADSKOM DOMU ZDRAVLJA: Pacijent davio policajca na dužnosti

Najviše se sa takvim pacijentima sreću lekari Urgentnog centra a pošto je Vojnomedicinska akdemija (VMA) jedina u Beogradu u kojoj se građani trezne, i zaposleni u ovoj ustanovi se vrlo često susreću sa problematičnim osobama.

Upravo u ovoj zdravstvenoj ustanovi jedan pacijent nedavno je napravio haos kada je u vidno alkoholisanom stanju dovezen na VMA. Osim agresivnim ponašanjem, mladić je na sebe skrenuo pažnju prisutnih šminkom, i odevnom kombinacijom - helankama, tangama i visokom štiklom.

Po svemu sudeći, ponašao se neprimereno, jer su ga vezali za krevet u jednom trenutku. Neko od prisutnih počeo je da snima njegovo ponašanje. To je ovog mladića toliko razbesnelo, da je počeo da pravi haos pred svima.

Telegraf.rs je dobio snimak njegovog ponašanja, na kojem se vidi kako, fiksiran za krevet, psuje, preti i pokušava da se oslobodi. Ovo je samo delić onoga što lekari, sestre i ostalo osoblje bolnice preživljavaju, gotovo svakodnevno, pokušavajući da ukažu pomoć onima kojima je to potrebno.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kula

    18. februar 2017 | 09:58

    Ovom retardu treba dati inekciju da se više neprobudi...ovakvi nam upropastiše i seme i društvo.

  • Жика Живац

    18. februar 2017 | 09:54

    Bravo za osoblje VMA,nek vidi Srbija kakve organizacije finansira.Kakav šljam zauzima bolnički krevet ,ozbiljno bolesnim ljudima,deci...

  • Advokat

    18. februar 2017 | 09:57

    Samo batine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA