Zbog nove naplatne rampe od ponedeljka osam dana će saobraćaj funkcionisati drugačije

Saobraćaj iz pravca Beograd - Niš biće preusmeren iz desne u levu saobraćajnu traku, a u suprotnom pravcu odvijaće se u dve trake

  • 0

Zbog radova na izgradnji kompleksa čeone naplatne stanice "Vrčin“ u Grockoj, koji će se izvoditi od ponedeljka, 27. marta do utorka, 4. aprila, saobraćaj na ovom delu državnog puta odvijaće se po izmenjenom režimu, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije". 

Da li su žene toliko bahatije za volanom od muškaraca koliko pokazuje statistika?

EKSKLUZIVNO: Ovde se seli "Bubanj potok"! Evo gde će se nalaziti nova naplatna rampa (FOTO)

- Izvodiće se radovi na uklapanju postojećeg profila auto-puta u budući saobraćajni profil kompleksa čeone naplatne stanice. Radovima je obuhvaćena sanacija kolovoza na desnoj saobraćajnoj traci iz smera od Beograda ka Nišu, rekonstrukcija podvožnjaka i elektroenergetske instalacije - stoji u saopštenju "Puteva Srbije".

Kako je nevedeno, za vreme izvođenja radova režim saobraćaja će biti izmenjen i odvijaće se prema takozvanoj fazi IX.

Printskrin: Google Street View Printskrin: Google Street View

- To znači da će saobraćaj iz pravca Beograd - Niš biti preusmeren iz desne u levu saobraćajnu traku preko novoizgrađenog službenog prolaza, i dalje kroz novo izgrađene terminale naplatne stanice. Saobraćaj će se u tom smeru odvijati jednom saobraćajnom trakom. Iz smera Niš - Beograd, saobraćaj će biti preusmeren preko novoizgrađenih terminala, i odvijaće se u dve saobraćajne trake. Radovi će kao i do sada biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom - navodi se u saopštenju ovog preduzeća koje moli sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Ovo znači da se vozači neće preusmeravati na druge, alternativne putne pravce. Kao i do sada prolaziće kroz novoizgrađeni terminal, a biće samo promenjene trake kojima će saobraćaj funkcionisati.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA