Ušli smo u Coca-Cola “escape room”: 4 prijatelja u zaključanoj sobi ako reše zadatak, izlaze napolje (FOTO) (VIDEO)

Studenti, ne propustite ovo nesvakidašnje, jedinstveno i interaktivno predstavljanje sektora prodaje ove internacionalne kompanije

  • 0

Koliko često imate priliku da se dobro zabavite u svom omiljenom društvu i ujedno saznate vrlo korisne stvari, upoznate način poslovanja internacionalne kompanije, najpoželjnijeg poslodavca prema rečima studenata godinama unazad, i na sve to osvojite nagrade? Vrlo retko, a i kada se takva prilika ukaže, znate da iza toga stoji Coca-Cola HBC Srbija.

Kakve veze imaju prodaja i escape room?

Reč je kompaniji koja je već tradicionalna podrška svih studenata koji žele da nauče više.

Novi izazov za sve znatiželjne Coca-Cola HBC Srbija organizuje u escape room-u koji će povodom svetskog dana studenata, od 4. do 9. aprila biti postavljen u “Studentskom gradu” na Novom Beogradu.

Foto: Promo Foto: Promo

Ne propustite ovo nesvakidašnje, jedinstveno i interaktivno predstavljanje sektora prodaje, pod sloganom “Trag u boci, prodaja u Koci “.

Svi učesnici zanimljivog “escape room-a” će imati priliku da se na izazovan i interaktivan način upoznaju sa prednostima rada u komercijalnom sektoru koji otvara brojne mogućnosti za usavršavanje, rast i napredak.

Foto: Promo Foto: Promo

Mnogi misle da je posao komercijaliste statičan i da ga može raditi bilo ko, ali kroz zadatke i zagonetke otkrivate da je za ovaj posao neophodna dinamičnost, kreativnost, analitičnost i preduzimljivost.

Podug spisak za jedan “dosadan posao” koji je retko kome na spisku želja, zar ne?

Foto: Promo Foto: Promo

Kada čujete “escape room” naslućujete da su pred vama zanimljivi zadaci, tragovi i kodovi, koji će vam pokazati koliko ste dobri u igri koja vas može opredeliti za sutrašnje zanimanje, ali i, naravno, kako to uvek biva sa Coca-Colom, obradovati nagradama.

Šta treba da uradite? Okupite ekipu od četiri prijatelja, sa njima odete do “escape room-a” postavljenog u Studentskom gradu, prijavite se, rešite sve zadatke i u tome budete brži od ostalih.

Foto: Promo Foto: Promo

Pet najboljih timova će dobiti priliku da se upoznaju sa poslovima komercijaliste, tokom zajedničkih poseta maloprodajnim objektima, a glavnu nagradu, žurku za sve članove tima, prijatelje i zaposlene u komercijalnom sektoru Coca-Cola HBC Srbija, osvaja tim koji za najkraće vreme reši sve zadatke i zagonetke.

Kako smo se mi proveli pogledajte ovde:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA