USPELA AKCIJA TELEGRAFA: Sanirane rupe na asfaltu u ulici Vojvode Stepe!

Radnici "Beograd puta", posle pisanja Telegrafa, brzo reagovali i sanirali oštećenja na kolovozu u ulici Vojvode Stepe. U međuvremenu, stižu nove žalbe građana na rupe u asfaltu kod 12. beogradske gimnazije

  • 0

Nakon pisanja Telegrafa o postojanju ogromnih rupa na asfaltu u ulici Vojvode Stepe u Beogradu, kod voždovačke crkve, koje zadaju velike probleme vozačima, ekipe "Beograd puta" brzo su reagovale i otklonile problem.

Bez ikakvog znaka upozorenja, makar i rukom napisanog, vozače u ulici Vojvode Stepe čekala je rupa širine cele kolovozne trake, koju, nažalost, primete tek posle udarca donjeg dela automobila o asfalt.

Iz "Beograd puta" smo tada dobili obećanje da će rupa biti sanirana već sutra, a obećanje je i ispunjeno, jer su radnici tog preduzeća munjevito sanirali oštećenja na kolovozu.

Međutim, u našu redakciju javljaju se ljudi s novim pritužbama, u kojima kažu da su kod 12. beogradske gimanzije primećene nove rupe i gomile kamenja koje takođe nisu adekvatno obeležene, pa se vozači žale na nove smetnje koje imaju prilikom vožnje.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA