Uskršnji karneval na Tašu: Najmlađi sugrađani uživali u igrama i kucanju jajima (FOTO)

Uskršnji karneval je prvi put otvoren ove godine, a predsednik opštine Palilula se nada da će u narednim godinama postati tradicionalan

  • 0

Drugog dana Uskršnjeg karnevala na Tašu predsednik opštine Palilula, Aleksandar Jovičić sa suprugom Mirjanom prisustvovao je trci u puzanju beba i takmičenju u tucanju jajima i tako proveo praznik sa sugrađanima.

Najmlađima u KBC "Dragiša Mišović" šarena jaja i slatkiši (FOTO)

Predsednik opštine Palilula, Aleksandar Jovičić je prilikom jučerašnjeg otvaranja manifestacije rekao da se nada da će karneval u godinama koje dolaze postati tradicionalan.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Puno je dece, lepo je raspoloženje, spremili smo velike nagrade za naše najmlađe sugrađane. Pored zabave ovaj karneval je i humanitarnog karaktera, sav novac koji prikupimo doniraćemo onima kojima je novac najpotrebniji, a u odabiru kome će novac biti dodeljen učestvovaće sve škole na teritoriji opštine Palilula - rekao je Jovičić.

Foto: Promo Foto: Promo

- Nadam se da će ovo postati praksa u svim beogradskim opštinama, i da će postati lepa tradicija u kojoj svi uživamo - zaključio je Jovičić.

 

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA