PRVOMAJSKI SEKS: Ako nemate slobodan stan, ovo je 9 najboljih lokacija za vas (FOTO)

Za sve one kojima je dosadio običan, monoton seks kod kuće, tu su već dokazano proverena mesta poput Košutnjaka, Ade ciganlije i Kalemegdana, ali i nekih manje popularnih

  • 5

Kao što postoje štekovi za druženje sa ekipom iz kraja, tako Beograd obiluje i lokacijama idealnim za vođenje ljubavi na otvorenom. Za sve one kojima je dosadio običan, monoton seks kod kuće, tu su već dokazano proverena mesta poput Košutnjaka, Ade ciganlije i Kalemegdana, ali i nekih manje popularnih.

PRATILI SMO BEOGRAĐANE KOJI VODE LJUBAV U KOLIMA: Ovo su TAJNE LOKACIJE gde ljudi imaju SEKS (VIDEO)

Na nekim od ovih lokacija, svi oni koji nemaju slobodnu gajbu ili jednostavno žele da isprobaju nešto novo, ostaće sigurni od očiju slučajnih prolaznika, dežurnih policajaca i voajera spremnih da zavire u njihov intimni, ali ipak, javni, svet.

1. Košutnjak

Na neprikosnovenom prvom mestu nalazi se omiljeno beogradsko izletište. Za one sa kolima na raspolaganje se stavlja parkiralište kod Hajdučke česme. Tu su i brojne drvene nadstrašnjice i klupe, skrivene lokacije kao što su one oko restorana "Košuta", "Golf" ili "Devetka". Za one koji prilaze sa druge strane, mesto će naći iznad samog bazena, u blizini poligona.

Pritnskin: Google Maps Pritnskin: Google Maps

2. Kalemegdan

Parking kod Kule Nebojša idealno je mesto za zamagliti stakla na automobilu u dvoje. Štekovi kod Sahat kapije, oko Vojnog muzeja ili Jakšićeve kule sakriće vas od radoznalih pogleda turista i šetača.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

3. Ada Ciganlija

Beogradsko more je dušu dalo za ljubitelje plivanja, sporta i rekreacije, ali i slobodnog seksa. Zaljubljeni parovi pored vodene akcije, mogu da dodatno istraže terene za golf, tenis, odbojku, tramboline, parkinge i brojne ležaljke na plaži...

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

4. Zvezdarska šuma

Obronci šume prostranog predela koji uokviruje ovo beogradsjo naselje savršeno je za one sa kolima, ali u slučaju da nisu motorizovani, mladi parovi svakako će uspeti da se spoje kod neke bukve i hrasta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

5. „Mirijevska kota“

Mirijevsko brdo koje s jedne strane gleda na Lešće jedna je od omiljena lokacija za seks za žitelje ovog naselja. lokalaca. Onda kada se asfalt završi, počinje utabana zemljana staza ljubavnika, na kojoj počinje sva "magija".

Foto - Ilustracija: Wikipedia/ Alekol Foto - Ilustracija: Wikipedia/ Alekol

6. Spomen-park Jajinci

Jeste bizarno, ali to ne znači da je zabranjeno - da se na mestu masovne grobnice u noćnim satima upražnjava seks. Iako je izvan grada, ogroman park u Jajincima sve je popularniji među parovima, o čemu svedoči auto-staza koja je od previše upotrebe napravljena kroz šumu. Ipak, ovo mesto često obilazi policija, te se parovi savetuju da budu na dodatnom oprezu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

7. Zemunski kej

Gardoš, Lido, uvale pored Dunava... Šetanje ovim kejom lako može da bude zamenjeno seksi akcijom.

Foto: Wikimedia/CrniBombarder!!! Foto: Wikimedia/CrniBombarder!!!

8. Banjička šuma
Šipražje Banjičke šume i njen potok svakako su dobra scenografija za bezbedno voženje ljubavi. Ipak, kreštanje ptica i lutajući voajeri mogu da pokvare koncentraciju.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

9. Avala

Blizina avalskog tornja i "Čarapićevog bresta", zatim restorani "Stari majdan" i potok Vranovac

Foto: Marija Milosavljević Foto: Marija Milosavljević

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA