Krenule su vrućine, ali je kupanje na Adi zabranjeno: Evo do kada!

Pre početka sezone na Adi Ciganliji nema dežurstava ekipa Hitne pomoći kao ni spasilačke službe, koje bi mogle da intervenišu u slučaju potrebe

  • 0

Iako je čuveno beogradsko more Ada Ciganlija već krcata posetiocima, kupanje pre početka sezone se nikako ne preporučuje. Sezona kupanja na najpoznatijem beogradskom kupalištu Adi Ciganliji počinje 26. juna.

Sladoledi, kokice i poslastice odlaze u zaborav? Za mesto na Adi, potrebno je 300.000 dinara!

Temperature su u poslednjih mesec dana dostizale i 30 podeok, što je mnoge Beograđane navelo da spas od gradske žege pronađu upravo na Adi Ciganliji.

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

 

Ipak, kupači se upozorvaju da ne bi trebalo da se kupaju sve do 26. juna, s obzirom na to da temperatura vode još uvek nije dostigla nivo koji je, po međunarodnim standardima, propisan za bezbedno kupanje.

Pre početka sezone na Adi Ciganliji nema dežurstava ekipa Hitne pomoći kao ni spasilačke službe, koje bi mogle da intervenišu u slučaju potrebe. Kako bi se izbegle neželjene posledice, a pre svega zbog očuvanja bezbednosti svih posetilaca.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA