≫ 

Siniša Mali smenio direktorku Centra za socijalni rad u Beogradu!

O razrešenju i postavljanju novog v. d. direktora Gradskog centra za socijalni rad odlučivaće se na narednoj sednici Skupštine grada Beograda

  • 12

Upravni odbor Gradskog centra za socijalni rad doneo je danas odluku o prestanku ovlašćenja v. d. direktora te institucije Mikaini Stevanović, a na predlog gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

Neverovatno prebacivanje loptice odgovornosti: Ko je dozvolio monstrumu da viđa sina bez nadzora

Utvrđeni propusti u radu Centra za socijalni rad ispred kojeg je muž ubio ženu

Odluka Upravnog odbora je doneta uz saglasnost i konsultacije sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem.

O razrešenju i postavljanju novog v. d. direktora Gradskog centra za socijalni rad odlučivaće se na narednoj sednici Skupštine grada Beograda.

Gradonačelnik Beograda prethodno je najavio da će, ukoliko izveštaj pokaže nepravilnosti u radu Centra za socijalni rad, odgovorni biti sankcionisani.

Foto: Telegraf, Facebook/Olga Lovrić, Milan Lovric

Takođe, gradonačelnik je ranije dao nalog za značajno povećanje obezbeđenja u odeljenjima Gradskog centra za socijalni rad, pa će do kraja jula, na poslovima obezbeđenja biti angažovano dvostruko više ljudi.

Foto: Telegraf, Srpski telegraf

Grad Beograd kontinuirano radi na unapređenju položaja korisnika Gradskog centra za socijalni rad, ali i socijalnih radnika, kako bi se postigla puna reforma centara za socijalni rad, i kako više nikada ne bi došlo do tragičnih događaja poput onih ispred odeljenja Centra na Novom Beogradu i Rakovici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA