Pogledajte na šta liči parking kod Buvljaka nedeljom posle 17 časova (VIDEO)

Ovde se i dalje obavlja nelegalna trgovina kojoj niko više i ne pokušava da stane na put

  • 36

Parking prekoputa novobeogradskog buvljaka u Bloku 42, na kojem bi uskoro trebalo da počne gradnja prve faze nove autobuske stanice, već mesecima je pravo ruglo.

Na Buvljaku smo pronašli diskretnog heroja: 122 puta dao krv, možda i onom čoveku što mu se smeje dok se bori za koji dinar (FOTO)

Najrazličitije vrste đubreta razbacane su na sve strane, pošto se na ovom prostoru, iako je od nedavno ograđen, i dalje obavlja nelegalna trgovina kojoj niko više i ne pokušava da stane na put.

Foto: Telegraf

Ko je zadužen da ovo očisti i dovede u red, pitanje je svih Beograđana koji svakodnevno gledaju ovaj užasni prizor.

Pogledajte smeće kod Buvljaka: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ..

    27. avgust 2017 | 18:51

    Drzava pusta ove ljude da rade sta im je volja, komunalna policija ne radi nista a po ceo dan je tu, ljudi koji dolaze na OTC preko puta ovog smeca nemaju gde da se parkiraju (parking je zvanicno zatvoren ali se do pocetka izgradnje stanice moze koristiti) nadam se da ce neko nesto uraditi povodom ovog rugla!

  • Bu

    27. avgust 2017 | 18:38

    Sramota za opstinu novi beograd, svaki dan prolazim pored parkinga i ne mogu da verujem. Ili preselite ljude sa parkinga na periferiju grada ili cistite svaki dan!

  • Biljana

    27. avgust 2017 | 19:01

    Mislim ako se dobro pogleda parking gde su kante za odpad, na tolikom parkingu treba da ih ima jedno najmanje deset. A to stoji da ti koji tako bacaju smece nisu ni kulturni ni vaspitani Ali mozda nije to samo njihova krivica ipak....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA