Palilula drugu godinu zaredom podelila školski pribor i rančeve prvacima (FOTO)

Predsednik Opštine Palilula poručio je da će Opština u okviru programa "Naša kuća Palilula" da nastavi sa programima i projektima za najmlađe, i da će posebno akcenat biti na deci

  • 1

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić poželeo je danas u Osnovnoj školi "Vlada Aksentijević" svim đacima prvacima srećan polazak u školu, a podela poklona organizovana je tokom priredbi povodom početka škole u svih 17 osnovnih škola na Paliluli.

- Početak škole je događaj pun emocija za đake prvake, početak novog perioda života, zbog čega ostaje u sećanju za ceo život. Roditelji se uvek trude da taj događaj učine što lepšim za svoju decu, ali bez sumnje je sav potreban školski materijal takođe veliki trošak za budžet porodice. Stoga je Opština Palilula pripremila 1850 poklona u vidu rančeva i školske opreme za sve prvake sa teritorije Palilule kako bismo našim đacima obezbedili siguran i stabilan početak školovanja - rekao je Jovičić.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Opštine Palilula poručio je da će Opština u okviru programa "Naša kuća Palilula" da nastavi sa programima i projektima za najmlađe, i da će posebno akcenat biti na deci.

- Podelili smo svim prvacima kompletan pribor za prve školske dane i mesece, to će pomoći roditeljima, isto tako spremili smo brojne besplatne aktivnosti za decu, kurseve jezika, plesa, glume, besplatne predstave, kao i plivanje na Tašu, a nastavljamo i sa podelom bebi kolica za svaku bebu rođenu na teritoriji naše Opštine – rekao je Jovičić i poručio da Palilula jako podržava rad Vlade Srbije na povećanju nataliteta i da su najmlađi i njihovi roditelji prioritet.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slađana

    2. septembar 2017 | 01:14

    Svaka cast predsedniku i podpredsedniku opstine. Mladi i divni humani ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA