Međunarodni turnir u rvanju Trofej "Pobednik" u Padinskoj Skeli

Predsednik Rvačkog kluba "Pobednik" Aleksandar Gačanović je zahvalio predsedniku Aleksandru Jovičiću što se zalaže iz sve snage za sport na levoj obali Dunava

  • 0

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Palilula biće održan peti Međunarodni rvački turnir u slobodnom stilu Trofej "Pobednik", 2. decembra u sportskoj hali u Padinskoj Skeli, najavljeno je na konferenciji za novinare kojoj je prisustvovao predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić.

Na turniru koji organizuje Rvački klub "Pobednik" iz Borče uz podršku Opštine Palilula i Rvačkog saveza Srbije učestvovaće više od 300 dečaka i devojčica iz Švedske, Slovačke, Hrvatske, BiH, Makedonije, Grčke, Bugarske, Srbije, kao i trener i takmičari iranske reprezentacije, koja važi za jednu od najjačih i najmoćnijih selekcija u rvanju.

Jovičić je izrazio zadovoljstvo što će Opština Palilula biti domaćin takmičarima velikog broja zemalja i što se turnir održava u hali u Padinskoj Skeli, jer, kako je rekao, ne moraju nužno tako velika takmičenja uvek da se održavaju u centru grada u salama koje već imaju svoju tradiciju.

- Trudićemo se da budemo dobri domaćini i da učesnici turnira iz naše zemlje odu sa najlepšim utiscima - naglasio je Jovičić.

On je istakao da će Opština podržavati sva sportska društva sa Palilule i u buduće.

- Mi ćemo kao Opština podržavati sva sportska društva shodno našim mogućnostima i uvek ćemo se boriti za dinar više ka sportu, ka mladosti, ka našoj omladini, kako bi sticala navike prema zdravom životu, sportu i stvarala takmičarski duh, koji će sutra pretočiti i u svoje svakodnevne aktivnosti - istakao je Jovičić.

Predsednik Rvačkog kluba "Pobednik" Aleksandar Gačanović je zahvalio predsedniku Aleksandru Jovičiću što se zalaže iz sve snage za sport na levoj obali Dunava. Sekretar Rvačkog saveza Srbije Milan Jelić zahvalio je Jovičiću na podršci rvčakom sportu i na pomoći u organizovanju poslednjeg prvenstva Evrope u rvanju održanog u Hali Aleksandar Nikolić.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA