Gradske pijace dobitnik nagrade "Beogradski pobednik"

Nagrada "Beogradski pobednik" koja je postala statusni simbol poslovnog sveta, uručuje se po 32. put najuspešnijim privrednim društvima i pojedincima koji su svojim izuzetnim rezultatima značajno doprineli unapređenju privrede Beograda i Republike Srbije

  • 1

Na svečanosti u Starom dvoru, direktoru JKP "Gradske pijace" Ivanu Soči, dodeljena je nagrada "Beogradski pobednik", za postignute rezultate u privređivanju za 2016. godinu, u organizaciji Privredne komore Beograda.

- Od dolaska novog menadžmenta, Gradske pijace uvele su mnoge inovacije u cilju unapređenja pijačne delatnosti, promocije poljoprivrednh proizvođača zdrave i bezbedne hrane koja se plasira na beogradskim pijacama. Ovakvo priznanje predstavlja podstrek za rad u narednom periodu kada nam predstoji nastavak obnova i rekonstrukcija beogradskih pijaca, a trenutno za nas najznačajnija je izgradnja pijace "Palilula" koja će predstavljati najmoderniju pijacu u jugoistočnoj Evropi. – rekao je Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace".

Foto: Promo

Nagrada "Beogradski pobednik" koja je postala statusni simbol poslovnog sveta, uručuje se po 32. put najuspešnijim privrednim društvima i pojedincima koji su svojim izuzetnim rezultatima značajno doprineli unapređenju privrede Beograda i Republike Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljudmila

    9. decembar 2017 | 12:53

    Lepo, zanima me kada ce Kalenic biti konacno zavrsen sa pristupacnim ulazima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA