Još lepša kupovina uz ceger "Ja volim moju pijacu Zemun"

U znak zahvalnosti na ukazanom poverenju kupcima, koji redovno dolaze i koji se snabdevaju na pijaci „Zemun“, velike platnene cegere delili su zajedno dugogodišnji prodavci i volonteri Gradskih pijaca

  • 0

Akcija darivanja cegera "Ja volim moju pijacu" nastavljena je i u 2018. godini, a danas, Gradske pijace, obradovale su Zemunce koji posećuju istoimenu pijacu.

U znak zahvalnosti na ukazanom poverenju kupcima, koji redovno dolaze i koji se snabdevaju na pijaci „Zemun“, velike platnene cegere delili su zajedno dugogodišnji prodavci i volonteri Gradskih pijaca.

- Praktični cegeri pored toga što će olakšati kupovinu, doprineće i smanjenju upotrebe plastičnih kesa, imajući u vidu da velika potrošnja istih predstavlja ozbiljan ekološki problem. Sa ovom akcijom nastavićemo i u narednom periodu i obradovati kupce koji se snabdevaju i na drugim beogradskim pijacama. – izjavila je Marija Bošnjaković, rukovodilac Službe marketinga i odnosa sa javnošću.

Foto: Promo

U cilju zaštite životne sredine JKP "Gradske pijace" apeluju na sve sugrađane da već danas promene navike i u nabavku svežih namirnica krenu opremljeni modernim cegerom.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA