≫ 

Beograđanki Mariji su slomili retrovizor: Ona je u 7. mesecu trudnoće i na kolima je ostavila najoriginalniju poruku ikada (FOTO)

Dragi naš lomljaču retrovizora, izvinjavam se ako sam ti otežala ulazak u tvoja kola svojim parkiranjem

  • 45

Jedan naš čitalac poslao nam je fotografije koje je slikao ispred zgrade na parkingu. Naime, na jednom automobilu sa slomljenim retrovizorom je bila ostavljena poruka, a napisala ju je jedna trudnica.

Dnevna doza bahatih vozača: Vlasnik ovog auta parkirao je na ulazu u tuđe dvorište, a kad mu kažu da se pomeri hoće da se bije (FOTO)

Foto: Parking servis/Telegraf

- Dragi naš lomljaču retrovizora, izvinjavam se ako sam ti otežala ulazak u tvoja kola svojim parkiranjem, ali nisam imala izbora jer je sbe u krugu od kilometra bilo zauzet, a ja sam trudna u sedmom mesecu i ne smem mnogo da hodam. Molim te da ne lomiš više, jer nam stvarno retrovizor treba, a izvinjavamo se i žao nam je ako smo se tebi zamerili, nije bilo namerno - napisala je trudnica u poruci na automobilu.

Foto: Parking servis/Telegraf

- Ako je neki drugi razlog u pitanju, molim te napiši, pa da rešimo šta god to bilo, kao ljudi. Posluži se olovkom. Hvala na pažnji. Marija - napisala je ova iskrena žena.

Foto: Parking servis/Telegraf

Nadamo se da je Marija makar malo "omekšala srce" lomljaču retrovizora i da joj više neće praviti problem.

VIDEO: Pogledajte kako devojka namešta lance za sneg

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PREDRAG

    16. mart 2018 | 19:11

    Trudna, u sedmom mesecu trudnoće, a voziš! To nije baš preporučljivo. Parkiraš se kako je tebi zgodno. Da ne bi pešačila. Pa šetnja se trudnicama i preporučuje. Nisi znala? Da li se pitaš da li si lošim parkiranjem, nekoj drugoj trudnici ili invalidu onemogućila da uđu u svoj automobil koji su zagradila? Da li se pitaš, kolilo je todobar čovek (ili žena) bio, i nije mi, ovako samoživoj, odvalio i drugi retrovizor. Kad spznaš, javi se.

  • Johnny

    16. mart 2018 | 19:33

    Ljudi sta napadate zenu neke imaju rizicne trudnoce, nisko nose mogu da se porode pre vremena pa ne smeju da setaju mnogo otkud znate sta je problem vi odma raspalili po njoj parkirala je na parkingu meni se desavalo da ulazim na suvozaceva vrata pa da preskacem menjac a imam dva metra pa sta sad nije smak sveta ali lomiti nekome retrovizor to je bahato i tog manijaka treba sankcionisati sram vas bilo za svaki negativni komentar!

  • Čika Jova

    16. mart 2018 | 16:44

    Bahaćenja ima svakog dana na sve strane. Kroz gepek sam jednom morao da uđem u kola pa nikom ništa nisam lomio. Treba znati poštovati druge i biti kulturan, nasilan može svako biti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA