≫ 

Kontrolor i putnik u klinču, sevaju pesnice i teške reči: Pojavio se snimak brutalne tuče u GSP (VIDEO)

Prema prvim informacijama putnik je napao kontrolora, međutim snimak pokazuje drugačije

  • 12

U petak 30. marta na liniji 581 oko 17 časova ka Lazarevcu desio se napad u kom je jedan kontrolor zadobio prelom prstiju šake na više mesta, a drugi lakšu povredu oka. Prema prvim informacijama iz "Bus plusa" putnik bez karte napao je dvojicu muškaraca. Međutim, na društvenim mrežama pojavio se video-snimak na kome se vidi da ni kontrolor nije ostao dužan putniku.

Pretučena još dva kontrolora: Putnik je jednom slomio šaku, a drugog udario u oko

U autobusu u kom se nalazio veći broj ljudi, dvojica muškaraca, putnik i kontrolor, tukli su se najmanje nekoliko minuta, a sukob se nije završio u vozilu. Muškarci su napustili autobus i tuča se nastavila na ulici.

Na snimku se vidi putnik na podu i kontrolor koji ga udara i vuče po zemlji, s obzirom na to da smo od "Apeks", koja je zadužena za naplatu i kontrolu karata, kao i praćenje vozila javnog gradskog prevoza u Beogradu, dobili potvrdu da je kontrolor na sebi imao plavu prsluk.

Prema prvim informacijama koje su date u petak, 30. marta, putnik bez karte nasrnuo je na kontrolora. U skladu sa ovom informacijom, Apeks je poslao saopštenje da je kontrolor napadnut, a tek kada se pojavio snimak i postalo jasno da nije samo on kriv, najavili su da će se ponovo oglasiti.

Video-snimak objavljen na Fejsbuku izazvao je buru komentara korisnika ove društvene mreže, kao i osobe koja je snimak okačila.

Šta vi mislite, ko je kriv? Ostavite nam obavezno mišljenje u komentaru.

Daljinac

(Ivana Vlajković/i.vlajkovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aky

    2. april 2018 | 16:48

    Ne pamtim da su ti "kontrolorski huligani" ikog dirali ko ima kartu. Pametnom dosta.

  • Nikola

    2. april 2018 | 16:08

    Sto bih ja bio lud da kupim kartu, a nekom da se tolerise svercovanje. Treba policija da radi svoje za ovo, a ne da se kontrolori biju. Sta bi radili kada zena ne plati kartu? Ne bi valjda i nju napali. Ipak, na neki nacin se mora kazniti...

  • Jovan G.

    2. april 2018 | 16:18

    Mene licno bi bilo sramota da nemam kartu. Ne zbog kontrolora, bas me briga, vec zbog drugih ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA